Olimpikonok tartottak motivációs előadást a Gregusban 23

Dunai Antal és Faragó Tamás elsősorban a saját életükből emeltek ki olyan példákat, amelyek motiválhatják a fiatalságot. A pódiumbeszélgetés után a dedikálás és a fotózkodás sem maradhatott el.

A Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesülete szervezésében Faragó Tamás olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázót, illetve Dunai Antal olimpiai bajnok labdarúgót láthatta vendégül a vásárhelyi iskola.

– Egyesületünk tagjai küldetésüknek érzik, hogy az országot járva ösztönző példákat állítsanak a fiatalok elé, ennek megfelelően a saját életünkből emeletünk ki olyan dolgokat, amelyek motiválóak lehetnek a srácoknak és a lányoknak

-mondta el lapunknak Faragó Tamás, aki előadásában kitért arra is, hogy bizony kemény munka árán válhatott belőle a világ legjobb vízilabdázója, mégis hármas ikreire a legbüszkébb.

Dunai Antal nosztalgiázva mesélte hogyan vált bajai kisfiúból olimpikonná. Kiemelte, nem vezetett egyenes út a labdarúgáshoz, hisz előtte kézilabdával és atlétikával is próbálkozott.

A beszélgetés után a két olimpikon közösen dedikált és fotózkodott a diákokkal. Eközben az iskola udvarán egy íjászbemutatóhoz készülődtek a tanulók. Zombori Dávidtól megtudtuk, a délelőtt folyamán vércukorszint mérésen és több prevenciós vizsgálaton is részt vett mégis az íjászkodást várta a leginkább.

– Szabadidőmben gyakran íjászkodom, ezért reménykedem benne, elleshetek pár új trükköt

-tette hozzá a húsz éves fiú.

Olimpikonok tartottak motivációs előadást a Gregusban

-Minden évben megrendezzük az egészségnapot, amelyet nagy szeretettel fogadnak a diákok. Ezúttal sikerült felvennünk a kapcsolatot a Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesületével, nekik köszönhetően valósult meg a mai előadás

-fogalmazott Ollé Tamás, a Gregus Máté Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskolába intézményvezető helyettese.

Olimpikonok tartottak motivációs előadást a Gregusban 1

A tanulók részt vehettek még egészséges életmóddal és ételekkel foglalkozó előadáson, vérnyomás-, illetve vércukorszint mérésen. Ezen kívül finom és tápláló gyümölcsökből mindenki elkészíthette a kedvenc turmixát is.

Olimpikonok tartottak motivációs előadást a Gregusban 2 Olimpikonok tartottak motivációs előadást a Gregusban 3 Olimpikonok tartottak motivációs előadást a Gregusban 4 Olimpikonok tartottak motivációs előadást a Gregusban 5 Olimpikonok tartottak motivációs előadást a Gregusban 6 Olimpikonok tartottak motivációs előadást a Gregusban 7 Olimpikonok tartottak motivációs előadást a Gregusban 8 Olimpikonok tartottak motivációs előadást a Gregusban 9 Olimpikonok tartottak motivációs előadást a Gregusban 10 Olimpikonok tartottak motivációs előadást a Gregusban 12 Olimpikonok tartottak motivációs előadást a Gregusban 13 Olimpikonok tartottak motivációs előadást a Gregusban 15 Olimpikonok tartottak motivációs előadást a Gregusban 16 Olimpikonok tartottak motivációs előadást a Gregusban 17 Olimpikonok tartottak motivációs előadást a Gregusban 18 Olimpikonok tartottak motivációs előadást a Gregusban 19 Olimpikonok tartottak motivációs előadást a Gregusban 20 Olimpikonok tartottak motivációs előadást a Gregusban 21 Olimpikonok tartottak motivációs előadást a Gregusban 22 Olimpikonok tartottak motivációs előadást a Gregusban 23 Olimpikonok tartottak motivációs előadást a Gregusban 24 Olimpikonok tartottak motivációs előadást a Gregusban 26 Olimpikonok tartottak motivációs előadást a Gregusban 27 Olimpikonok tartottak motivációs előadást a Gregusban 29 Olimpikonok tartottak motivációs előadást a Gregusban 30