Megbolondították a buszpályaudvar körüli forgalmat

Hiába jelezte ma délelőtt egy fiatalember, hogy leszállna a Szeged-Hódmezővásárhely között közlekedő buszról, a sofőr nem foglalkozott vele – állítja egy olvasónk, aki az esettel kapcsolatban levelet küldött szerkesztőségünknek.

Egy neve elhallgatását kérő olvasónk küldött levelet Panaszláda rovatunkba. A férfi a következőképpen fogalmaz:

 „A mai napon 10:45 perckor autóbusszal indultam el utasként Szeged Mars térről Hódmezővásárhely autóbusz állomásra. Szeged Budapesti körút megállóban megállt a busz, utasokat vett fel. Közben az utastérben tartózkodó egyik utas, egy fiatalember, telefont kapott. Hallottuk, ahogy a telefonban közli a beszélgető partnerével, hogy azonnal leszáll és tudnak találkozni. Meg is nyomta a leszállás jelzőt a még mindig álló autóbusz vezetőnek jelezve leszállási szándékát. A sofőr nem nyitott ajtót és az előre kiabáló más utasoknak, akik kérték, hogy legyen szíves kinyitni az ajtót, annyit kiabált vissza: ” Minek? Ez nem helyijárat, majd Vásárhelyen!” Törölte a leszállás jelzőt és tovább ment! A fiatal ember kényszerűen tovább utazott ! Felháborító!”

Az esettel kapcsolatban a DAKK Zrt. álláspontjára is kíváncsiak vagyunk, így a társaságnak elküldtük kérdéseinket. Amint reagálnak, frissítjük cikkünket.

Fotó: Illusztráció