Panaszláda: azt sem tudjuk, merre lehet menni 14

Felháborodott olvasónk panaszolja, hogy mindennap bosszankodik a felbolydult vásárhelyi közlekedésen. Még akik itt élnek, azok sem tudják, merre lehet menni és merre nem, nemhogy azok, akik csak átutaznak a városon – jelezték szerkesztőségünknek.

Szinte nincs olyan fórum, amin a lakosok ne jegyeznék meg: káosz a városi közlekedés a tram-train építése óta. Főútvonalak lettek egyirányúak, mellékutak zsákutcák – sokan nem tudják, merre lehet eljutni A-ból B-be.

Most szerkesztőségünk Panaszládájába is küldött egy olvasónk levelet. Sz. Géza arra panaszkodott, hogy az önkormányzat nem tájékoztatja megfelelően az útlezárásokról a helyieket, valamint úgy látja, a városvezetés, élén a polgármesterrel biztos nem egyeztet a kivitelezővel a felbontásokról.

Ha ez megtörténne, nem ez lenne. Én ilyet még nem láttam, ez egyenlő a borzalommal. Még a városban lakók sem tudják, merre lehet és merre nem lehet menni, nemhogy azok, akik átutazók

– fakadt ki olvasónk.

Ha már ez útfelbontások kerültek előtérbe, újra fotóztunk néhányat a közlekedési viszonyokról. A képeket itt tekintheti meg:

Panaszláda: azt sem tudjuk, merre lehet menni Panaszláda: azt sem tudjuk, merre lehet menni 1 Panaszláda: azt sem tudjuk, merre lehet menni 2 Panaszláda: azt sem tudjuk, merre lehet menni 3 Panaszláda: azt sem tudjuk, merre lehet menni 4 Panaszláda: azt sem tudjuk, merre lehet menni 5 Panaszláda: azt sem tudjuk, merre lehet menni 6 Panaszláda: azt sem tudjuk, merre lehet menni 7 Panaszláda: azt sem tudjuk, merre lehet menni 8 Panaszláda: azt sem tudjuk, merre lehet menni 9 Panaszláda: azt sem tudjuk, merre lehet menni 10 Panaszláda: azt sem tudjuk, merre lehet menni 11 Panaszláda: azt sem tudjuk, merre lehet menni 12 Panaszláda: azt sem tudjuk, merre lehet menni 13 Panaszláda: azt sem tudjuk, merre lehet menni 15