A bizottságok már elfogadták a Járható Vásárhely Programot

Erről Hegedűs Zoltán számolt ma be facebook oldalán. 

A vásárhelyi Fidesz frakcióvezetője örömmel osztotta meg a lakosokkal a hírt, hogy a mai bizottsági üléseken sikerrel átment a Járható Vásárhely Program, így már csak a holnapi közgyűlésen kell megszerezni a támogatást, és indulhat az út- és járdafelújítás a városban.

Mint arról korábban beszámoltunk, egy sajtótájékoztató keretében hirdette meg a programot a helyi Fidesz frakció, hiszen több lakossági fórumon is panaszkodtak a Vásárhelyen belterületén lévő utak és járdák állapotára.

A program keretében összesen 48 utcában 17 kilométernyi utat, valamint 21 utcában 14 kilométernyi járdát állítanak helyre, összesen 900 millió forintból, melyet egy feszes, szigorú gazdálkodás mellett kívánnak erre előteremteni, melyről korábban már ITT írtunk.

A bizottságok már elfogadták a Járható Vásárhely Programot 1

Hegedűs Zoltán egyéni indítványában ezen kívül szerepel még a Rárósi és a Hódtó utcák felújítása is:

Ugyan ezek már nem a program keretein belül kerülnének rekonstruálásra – hiszen jóval nagyobb forgalmat bonyolítanak, mint az abban meghirdetett, kisebb utcák – de rendbehozataluk mára sürgetővé vált. Erre szintén találtunk forrást, mintegy 260 millió forintot

– emelte ki a Fidesz frakcióvezetője.

 

Kiemelt kép: illusztráció