Napi cuki: rákosnak hitték a bernáthegyit, de a valóságon ledöbbentek

„Nem mindennap találunk olyasvalamit egy kutya gyomrában, mint Maisy műtétekor” – kezdte a BBC-nek adott interjúját a 8 éves bernáthegyi kezelőorvosa, a wakefieldi Nick Blackburn. Az állatorvos hozzátette, Maisyt néhány héttel a műtét előtt vitték el hozzá gazdái, mert a kutya leverten kezdett viselkedni és egyik napról a másikra étvágytalan lett- írja az nlcafe.

Nick Blackburn azt mondja, daganatra gyanakodtak, ezért még aznap végeztek egy CT-vizsgálatot a bernáthegyin:

A felvételek, úgy tűnt, beigazolták a gyanúnkat: Maisy gyomra szokatlanul teli volt, és találtunk egy foltot a lépén is. Biztosak voltunk benne, hogy rosszindulatú daganattal állunk szemben.

Ezután jött a feltáró műtét, és a meglepetés, amire még a felkészült orvosok sem számítottak. Maisy gyomrából ugyanis az őt operáló orvosok négy plüss játékot távolítottak el.

Napi cuki: rákosnak hitték a bernáthegyit, de a valóságon ledöbbentek 1

Bizton mondhatom, hogy még soha életemben nem találkoztam hasonlóval. Persze, arról tudunk, hogy vannak kutyák, akik szeretnek olyan dolgokat megrágcsálni, amit nem kellene. De az, hogy egy példány egyszerre négy plüssmackót is lenyelt, méghozzá egyben, az egészen rendkívüli.

– nyilatkozta döbbenten az orvos. A mackók eltávolítása után kiderült, hogy Maisynek nincs rákos elváltozás a testében, sőt a műtét óta az életkedve és az étvágya is helyreállt.

Forrás: nlcafe.hu

Fotók: Paragon Veterinary Referral