Mozgalomként folytatják a radikálisok

 A Jobbiktól elhatárolódott nemzeti radikálisok mozgalmat indítanak, amelynek célkitűzései között szerepel a kormány támogatása az általuk jónak és nemzetinek tartott ügyekben, figyelemfelkeltő akciók szervezése és a nemzeti gondolat átadása a fiatal generációknak.

Harmadik alkalommal rendezték meg a Merre tovább, radikálisok? című vitaestet, ezúttal viszont a válasz is megszületett a hetek óta boncolgatott kérdésre.

Olyan helyzetben van most az ország, amelyben van egy tönkrevert, látszólag darabokra esett balliberális ellenzék, de nyilvánvalóvá kell tenni, hogy ők nem adták fel a céljaikat, már el is kezdődtek a tüntetések

– mutatott rá Gaudi-Nagy Tamás, aki szerint az új mozgalomnak elsősorban a nemzetellenes, magyarellenes rendszerrel kell felvenni a harcot.

A Stop Soros helyesen, a gyökerénél fogja kezelni a problémát, és megállítja a magyarellenes tevékenységet folytató szervezeteket. Kemény, ellenséges nyomás van rajtunk, nem véletlenül látogatta meg Soros brüsszeli barátait. Nem tudni, hogy hány tíz- vagy százezer nemzeti radikálisunk volt a választásokon, akik úgy gondolták, hogy nem az anarchiára, a teljesen bizonytalan képletekre és a bevándorláspárti erőkre, vagy a velük szövetkező Jobbikra adták a voksukat. Ez egy nagy közösség, amely pozitív, építeni akar

– mondta a politikus.

Hozzátette, hogy feladat van bőven: védeni kell a nemzetet azoktól a külső és belső erőktől, amelyek felforgatnák a törvényes rendet, illetve a bevándorlást megállító, és az összmagyar érdekeket szolgáló kormányt támadja. Ugyanakkor olyan akciókat is kell szervezni, amelyek felhívják a figyelmet a megoldandó kérdésekre, mint például a pályakezdő fiatalok életkezdésének még erőteljesebb támogatása, hogy a kivándorlás semmilyen formában ne lehessen alternatíva. A harmadik feladatkör olyan tájékoztató kampányok szervezése, amelyek ellensúlyozzák a balliberális oldal gyűlöletkeltő propagandáját.

Gaudi-Nagy Tamás szerint rengeteg lehetőséget kínál ez az összefogás, teret adna az értelmes alkotásnak, segítene kiemelni a pártpolitikai gyűlölködés mocsarából a nemzeti ügyeket.

Ezért kell ezt tovább folytatnunk, van igény erre, hogy együtt maradjunk. Meg kell harcolnunk azokért a fiatalokért, akik szombaton ott voltak a tüntetésen és generációs életérzéstől vezérelve lázadtak, úgy, hogy uniós zászlót lobogtattak. Látszik, hogy borzalmas agymosás, információhiány van, és hiányzik a nemzethű gondolkodás továbbadása. Tennivaló van bőven, össze kell tartanunk, felelősségünk van

– vélekedett a politikus, de beszélt arról is: cselekvő hazafiság kell, például a multik körmére kellene nézni. A fiatalokról is kiemelten esett szó, hangsúlyozták: bennük van a hajlam a lázadásra, ezt használják ki a balliberálisok. Bede Zsolt, a Vadhajtások.com főszerkesztője hozzátette: Nehéz feladat előtt áll a mozgalom, egység kell, nem szétszakadás. Kiemelte, a közösségi médiára nagyon rá kell feküdni, mert a fiatalok csak így érhetők el.

Morvai Krisztina arra esküdött fel, hogy a magyar nemzetet szolgálja, ezért jól tette, hogy maradt Brüsszelben annak dacára, hogy a Jobbik visszahívta; szemben Vona Gáborral, aki haszon reményében eladta magát Simicskának, ezzel megtagadta az esküjét. A jobbikosok meghasonlottak önmagukkal, nincsenek már elveik, csak érdekeik vannak, amelyek viszont már nem azonosak a magyarság érdekeivel. A mi érdekünk az, hogy mindent megtegyünk, hogy megmutassuk a kormánynak: a radikálisokkal érdemes számolni – reflektált a közelmúlt eseményeire Gonda László.

Elmondta, beszélgetett a szombati tüntetőkkel, szerinte a tudatlanság a lényeg, a résztvevőknek fogalmuk sincs, hogy mi történik. Olyan erőkkel szemben kell valamit tenni, amelyek korlátlan anyagi forrásokkal rendelkeznek.

Forrás, fotó: demokrata.hu