Fergeteges hangulat uralkodott a Németh László esten 17

Alsósok és érettségire készülők együtt vették birtokba pénteken a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ színpadát. Próza, zene és tánc egyaránt képviseltette magát a hagyományos esten.

– A mai napon egy több hónapos felkészülés gyümölcse érett be

– mondta Árva László, a Németh László Gimnázium és Általános Iskola igazgatója megnyitó beszédében, majd megköszönte a gyerekeknek a kitartó felkészülést, a szülőknek pedig az áldozatos támogatást.

Fergeteges hangulat uralkodott a Németh László esten 1

Kelemen- Fehér Tímea igazgatóhelyettes lapunknak elmondta, névadójukra emlékezve minden év áprilisában megrendezik a Németh László estet.

– Több hónapig készültek a diákok és a pedagógusok is a produkcióra. Sőt, van olyan darab is, amelyet szeptember óta gyakorolnak folyamatosan a gyerekek

– emelte ki az igazgatóhelyettes, akitől azt is megtudtuk az iskola tanulói önkéntesen jelentkezhettek a mai estére, de elsősorban a tanárok feladata volt, hogy felkutassák azokat, akik kitűnnek társaik közül.

Fergeteges hangulat uralkodott a Németh László esten 2

– Az est legfőbb célja, hogy a gyerekek megmutathassák tehetségüket az olyan művészeti ágakban mint a próza, a zene vagy a tánc

-tette hozzá Kelemen- Fehér Tímea.

Fergeteges hangulat uralkodott a Németh László esten 31

A három és fél órás esten a jelenlévők többek között a Zoltai Attila vezetésével előadott slágereket, majd német dalokat hallgathattak.  A Péczely Attila Alapfokú Művészeti Iskola tanulói versekkel készültek, míg a hetedikesek latin táncokat adtak elő. A programot az iskola énekkarának bemutatója zárta.

Fergeteges hangulat uralkodott a Németh László esten 36 Fergeteges hangulat uralkodott a Németh László esten 35 Fergeteges hangulat uralkodott a Németh László esten 33 Fergeteges hangulat uralkodott a Németh László esten 34 Fergeteges hangulat uralkodott a Németh László esten 32 Fergeteges hangulat uralkodott a Németh László esten 30 Fergeteges hangulat uralkodott a Németh László esten 29 Fergeteges hangulat uralkodott a Németh László esten 28 Fergeteges hangulat uralkodott a Németh László esten 27 Fergeteges hangulat uralkodott a Németh László esten 26 Fergeteges hangulat uralkodott a Németh László esten 25 Fergeteges hangulat uralkodott a Németh László esten 24 Fergeteges hangulat uralkodott a Németh László esten 23 Fergeteges hangulat uralkodott a Németh László esten 22 Fergeteges hangulat uralkodott a Németh László esten 21 Fergeteges hangulat uralkodott a Németh László esten 20 Fergeteges hangulat uralkodott a Németh László esten 19 Fergeteges hangulat uralkodott a Németh László esten 18 Fergeteges hangulat uralkodott a Németh László esten 16 Fergeteges hangulat uralkodott a Németh László esten 15 Fergeteges hangulat uralkodott a Németh László esten 14 Fergeteges hangulat uralkodott a Németh László esten 13 Fergeteges hangulat uralkodott a Németh László esten 12 Fergeteges hangulat uralkodott a Németh László esten 11 Fergeteges hangulat uralkodott a Németh László esten 10 Fergeteges hangulat uralkodott a Németh László esten 9 Fergeteges hangulat uralkodott a Németh László esten 8 Fergeteges hangulat uralkodott a Németh László esten 7 Fergeteges hangulat uralkodott a Németh László esten 6 Fergeteges hangulat uralkodott a Németh László esten 5 Fergeteges hangulat uralkodott a Németh László esten 4 Fergeteges hangulat uralkodott a Németh László esten 3 Fergeteges hangulat uralkodott a Németh László esten