Morvai: az EU migránsáradattal készül április 8-ra- videó!

Így kezdi Facebook bejegyzését Morvai Krisztina, aki gondolatait a szombati tüntetés margójára fogalmazta meg tegnap, “Mi maradjunk a Magyar és a Székely Himnusznál, zászlónál! Avagy: miért ne hallgassuk állva az EU „himnuszát”? címmel.

A közel múltban a Jobbik által jogalap nélkül visszahívott EU parlamenti képviselőnél láthatóan teljesen kiverte a biztosítékot a szombati, fővárosi tüntetés, melynek hangot is adott a legnépszerűbb közösségi portálon.

Gyomorforgató volt látni a Jobbik vezetőit és az „új-jobbikosokat” együtt vonulni a szemkilövető vezérekkel s a DK, az MSZP illetve az SZDSZ utódpártok tömegeivel az „egyesült ellenzék” szombati tüntetésén – azokon a budapesti utcákon, ahol a mostani pajtások (Gyurcsány, Bajnai) könnygázát szívtuk nyolc éven át a nemzeti ellenállásban. Szánalmas volt hallgatni, hogy a „demokráciát” követelők nem ismerik el vereségüket, nem néznek magukba, hanem alig egy héttel csúfos kudarcuk után új választást követelnek.

– emeli ki már az elején Morvai Krisztina, majd arról ír: valószínűleg szerintük annyiszor kellene megismételni a választásokat, amíg nem ők nyernek. Kitér arra is: a Jobbik 2009 évi és 2014 évi európai parlamenti választási programjának egyik fő eleme volt az „Európai Egyesült Államok helyett Nemzetek Európáját!” jelszó és elv, ezért szerinte megdöbbentő volt látni a párt képviselőit egy olyan rendezvényen, ahol az EU-s zászlókat lengettek, és az EU himnuszát énekelték. Majd felhívja a figyelmet arra: ezek az Európai Egyesült Államok jelképei, hasonlóan a szocializmus alatt használatos Internacionáléhoz.

Az olyan utcai tömegrendezvényeken pedig, mint a szombati volt, ahol meghatározóak az EU zászlók, s előre tudható, hogy a Magyar Himnusz után nem a Székely Himnusz, hanem az úgynevezett „Európai Uniós himnusz „ következik ne is jelenjünk meg, ha nemzeti érzelmű magyarnak valljuk magunkat. Ezek nem a mi helyeink. Mi maradjunk a Magyar Himnusznál, a Székely Himnusznál és a mi zászlóinknál – ideértve természetesen a történelmi magyar zászlókat is.

– zárja sorait Morvai Krisztina. A bejegyzés teljes tartalma itt érhető el:

Forrás, fotó: Morvai Krisztina hivatalos facebook oldala