Hódmező habja – napi netszemle 1

95 éves örökifjú, kormányféltő önvédelem, Halász Judit mesés művészi küldetése, Demcsák Zsuzsa napbarnította tökéletessége. Vasárnapi koffeinbomba: a legforróbb, legpikánsabb és legédesebb hírek kistérségből és nagyvilágból.

Részletek

Az örökifjú 95 éves.

A vásárhelyi Imre Bálint az aratás hagyományos kezdetekor, Péter-Pálkor lesz 95 éves, manapság is 80 tyúkról, 4 disznóról és 2 kutyáról gondoskodik naponta – a Delmagyar.hu riportja.

„Már nem olyan az egészségem, mint a süldő legényé, de nem panaszkodok. Igaz, akadnak, akik vén szarosnak neveznek – fogalmazott a maga keresetlen stílusában Imre Bálint. A memóriája fiatalokat megszégyenítően kitűnő, minden apróságra, részletre emlékszik, több évtizedre visszamenően. Felidézte: gyerekkorában viaszéretten aratták a búzát, köralakba rakták, majd a szemeket kitaposták a lovak, de kocsit is használtak ehhez a művelethez.”

˝Ha könyér van, mindön van˝

A várható időjárást és a gyászhíreket nézem át először, utóbbiban egyre több ismerőst találok – mondta a vásárhelyi Imre Bálint, aki június 29-én, Péter-Pálkor lesz 95 éves. A napjait ma is azzal kezdi, hogy elolvassa a Délmagyarországot. Évtizedekre visszamenőleg megvannak neki a lefűzött, bekötött példányok.

Öncenzúra

A biztonság garanciája.

Nem csupán kormányváltó hangulat nem volt: rendkívül sokan mentek el szavazni annak érdekében, hogy maradjon ez a kabinet, mert bíznak Orbán Viktorban – elemez a Demokrata Online-nak Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója.

„Az történhetett, hogy a baloldali és liberális média olyan felfokozott hangulatot keltett a saját szavazói körében, ami miatt még a közvélemény-kutatók is, szinte magukat öncenzúrázva, azt mondták, hogy vélhetően mindenki túlbecsüli a Fidesz népszerűségét, és a valóságban bizonyára nem lesz ekkora a támogatottságuk.”

A választók bíznak a kormányban | Demokrata

Nem csupán kormányváltó hangulat nem volt: rendkívül sokan mentek el szavazni annak érdekében, hogy maradjon ez a kabinet, mert az Orbán-kormányban látják a szociális és a fizikai biztonságuk garanciáját – mondta a Demokratának Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója.

Öröm

Művészi küldetés.

Mirr-murr kandúrról, az ikonikus mesefiguráról, a zene erejéről és sok más érdekességről vall a Hirado.hu cikkében Halász Judit.

„Azt szeretném, hogy örüljenek az emberek, és ha ez minimálisan sikerül nekem ebben a műfajban, akkor az nekem is öröm – fogalmazott Halász Judit. Fantasztikus érzésnek tartja, hogy amikor bemegy a színpadra egyszerre csak elhallgat az a sok gyerek, akik pillanatokkal korábban még önfeledten kiabáltak, kacagtak, futkároztak.”

Halász Judit: Azt szeretném, hogy örüljenek az emberek

Nemcsak az előadóművész ünnepelt a közelmúltban kerek évfordulót, hanem Mirr-Murr, a kandúr is. Az ikonikus mesefigura idén lesz 45 éves. Az MTV 1973 augusztusában kezdte el sugározni a gyermekprogramot. Halász Judit az évforduló alkalmából interjút adott a Kossuth Rádió Szombat délelőtt című műsorának. A művésznő szép időszakként emlékszik vissza a kezdetekre.

Kikapcsolódás

Tökéletes test.

Demcsák Zsuzsa kiszabadult az unalmas hétköznapokból, és elment Dubajba egy kicsit lazítani – fogalmaz a Blikk Online.

„Gyönyörű helyen nyaral, ez látszik a Facebook-oldalán megosztott képén melyhez azt írta: Végre egy kis pihenés napsütéssel megfűszerezve. Ti mivel töltitek a hétvégét?”

Megmutatta tökéletes testét Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa kiszabadult az unalmas hétköznapokból, és elment Dubajba egy kicsit lazítani.