Hódmező habja – napi netszemle 1

Büdzséroppantó migránsok, Soros-erőszakhullám, baloldali baromkodás, forró fekete fehérneműk. Szombati koffeinbomba: a legforróbb, legpikánsabb és legédesebb hírek kistérségből és nagyvilágból.

Katonák

Soros-erőszakhullám Budapesten?

A szélsőbaloldali, anarchista csoportosulások és a Soros-hálózat válogatott katonái a 2017-ben rendezett hamburgi G20 csúcstalálkozó elleni tiltakozás mintájára akarják szombat este lángokba borítani fővárosunkat – állítja az Origo.hu.

„Információink alapján a hamburgihoz hasonló erőszakos jellegű tüntetést akarnak szervezni szombat este Budapesten is azok a bevándorláspárti szervezetek, amelyek nem fogadják el a szabad és demokratikus választások eredményét. A Soros-birodalom katonái és kitartottjai azért tekintik Hamburgot mintának, mert a város lakossága megegyezik Budapestével, mindkét településen nagyjából 1,8 millió fő él, így könnyen lehet a német kikötővárosban már egyszer sikeresen végrehajtott forgatókönyvet alkalmazni.”

Szélsőbaloldali erőszakhullámra számíthatunk Sorostól Budapesten

A szélsőbaloldali, anarchista csoportosulások és a Soros-hálózat válogatott katonái a 2017-ben rendezett hamburgi G20 csúcstalálkozó elleni tiltakozás mintájára akarják szombat este lángokba borítani fővárosunkat. Tavaly júliusban a világ 19 legnagyobb fejlett és felzárkózó gazdaságát, valamint az Európai Uniót összefogó G20 csoport csúcstalálkozója előtt és közben a különböző szélsőséges, radikális baloldali, antikapitalista és globalizációellenes csoportosulások erőszakos jellegű tüntetéseket rendeztek, mintegy 50 ezer fő részvételével az észak-német kikötővárosban, Hamburgban.

Fordulatok

Összeroppanó költségvetés.

Az IMF szakértői elismerik, hogy a migránsok befogadása problémákat is okozhat, és politikai értelemben visszaüthet az idegen kultúrájú tömegek megjelenése Európában – így a Hirado.hu.

„A Figyelő főmunkatársa hangsúlyozta: a bevándorlás elsősorban a legszegényebb társadalmi csoportokat érinti, a migráció miatt a szociális ellátórendszerből és az iskolarendszerből szorulnak ki azok a németek, akik szegényebb társadalmi csoportokban élnek. A migráció kapcsán olyan fordulatok fognak következni Nyugat-Európában, amelynek a következményeit még fel sem tudjuk fogni, a költségvetés akár össze is roppanhat a befogadó államokban – közölte Deák Dániel.”

Visszaüthet az idegen kultúrájú tömegek megjelenése Európában

A Nemzetközi Valutaalap optimista a bevándorlás gazdasági hatásait illetően. Ugyanakkor az IMF szakértői elismerik, hogy a migránsok befogadása problémákat is okozhat, és politikai értelemben visszaüthet az idegen kultúrájú tömegek megjelenése Európában. Utóbbi egyértelműen látható az osztrák, vagy éppen az olasz választások eredményén.

Baromkodás

Összegyúrt baloldal.

Akár új nevet és logót is kaphatnak a választási vereség után a szocialisták, a megújulástól oldaluk egybekovácsolását várják – elemez a Népszava Online.

„Észre kell venni, hogy azt a „baromkodást’, amit a választás előtti hónapokban, sőt években művelt az ellenzéki oldal, be kell fejezni, közösen kell a többi párttal gondolkodnunk a jövőről. Meg kell győzni új embereket arról, hogy adják az arcukat és a nevüket ehhez az újraformálódó baloldali unióhoz – hangoztatják sokan a párton belül.”

Összegyúrná a baloldalt az MSZP

Akár új nevet és logót is kaphatnak a választási vereség után a szocialisták. A megújulástól oldaluk egybekovácsolását várják. Vasárnap katasztrofális vereségbe futott bele a baloldali ellenzék, így – 2014-hez hasonlóan – ezúttal is megkezdődött a gondolkodás arról, hogyan változtassanak a politikájukon.

Póz

Fekete fehérnemű.

Iszak Eszti szexi fehérneműs fotót osztott meg magáról, nem is csoda, hogy nagy sikert aratott – olvasható a Blikk Online cikkében.

„Az Instagramon tette közzé legújabb fotóját Iszak Eszti, aki egy fekete fehérneműben pózolt a kamerának. Eszti nagyon örült a ruhadarabnak, ami egyszerre kényelmes és letisztult.”

Hopp: Iszak Eszti ismét szexizett – fotó

Az Instagramon tette közzé legújabb fotóját Iszak Eszti, aki egy fekete fehérneműben pózolt a kamerának. Eszti nagyon örült a ruhadarabnak, ami egyszerre kényelmes és letisztult.