Ismét 3 pontos meccset játszott otthon a HFC

Izgalmas és fontos mérkőzésre készül a Hódmezővásárhelyi FC II-es csapata. A Bacsa-Vinnai tanítványok a megye élvonal listavezetőjét fogadják szombaton.

Remek teljesítményt nyújt tavasszal a megyei labdarúgó I. osztályban a Hódmezővásárhelyi FC II-es csapata. A félszezont nézve csak az algyőiek produkáltak jobbat, minden meccsüket nyerték, azonban a HFC II. is veretlen, igaz a SZVSE ellen egyetlen ponttal kellett beérniük a kék-sárgáknak.

„Jó formában vagyunk, eddig tavasszal veretlen a csapat. Jól játszottunk minden meccsen és megérdemeltük a pontokat. Ezt a veretlenségi sorozatot szeretnénk folytatni a hétvégén is” – nyilatkozta Siber Nikola.

A Csongrád ellen persze nem számíthatnak könnyű mérkőzésre a srácok, azonban a dobogós célokat figyelembe véve, valóban fontos, hogy pontot szerezzen az együttes – írja a hfc1912.hu.

„Egy nagyon nehéz meccsre számítok, rangadóként készülünk rá, sok edzéssel és nagyon kell koncentrálnunk és készülnünk a meccsre, mert mindenképp itthon szeretnénk tartani a 3 pontot. Jankelic eltiltás miatt nem tud pályára lépni, ami egy nagy veszteség a csapatnak” – mondta el a várakozásokkal kapcsolatban Siber Nikola.

A tavaszi szezont figyelembe véve a Csongrádot sem kell azért félteni. Algyőn ugyan 2-1-re kikaptak, de hat gólt hintettek az FK 1899 Szegednek, legutóbb pedig hétszer köszöntek be a Sándorfalvának. Igaz első tavaszi meccsükön ők is ikszeltek a SZVSE-vel, 2-2-t játszottak a felek február végén. Az eddigi 21 tavaszi gólt látva a védekezés kulcsfontosságú lehet a HFC számára, ezen a téren mondhatni sokat javult tavasszal a gárda. Ősszel 27 gólt kapott a HFC II, tavasszal eddig viszont mindösszesen háromszor voltak eredményesek az ellenfelek.

Ősszel Csongrádon izgalmas meccset játszott a két csapat. Bódai és Vaits góljaival akkor a HFC szerzett vezetést az első félidő végén, a hazaiak viszont ledolgozták a hátrányukat és a parázs csörte 85. percében egyenlítettek, így 3-3-as döntetlent lett a találka vége.

A HFC II. – Csongrád TSE mérkőzést április 14-én, szombaton 16:30-tól játsszák a csapatok a vásárhelyi stadion műfüves pályáján.