Hódmező habja – napi netszemle 1

Masszázs a terhességért, elügyetlenkedett taktikai kétharmad, Gyurcsány whiskyje, Gombos Edina pulykája. Pénteki koffeinbomba: a legforróbb, legpikánsabb és legédesebb hírek kistérségből és nagyvilágból.

Parancs

Masszázs a meddőség ellen.

A vásárhelyi Faragó Katalin 117 baba megszületéséhez járult hozzá a yumeiho masszázs segítségével – írja a Delmagyar.hu.

„A lényeg, hogy a menzesz első napját követő 9., 11., 13. és 15. napján végzek 15-20 perces masszázst, stimulálva a hormonháztartást, ami hatékonyabbá teheti az orvosi beavatkozásokat, beültetéseket is. Ezeken a napokon otthon is – az ismert technika szerint – aktívnak kell lenni. Volt olyan férfi, aki arra panaszkodott, parancsra nem megy. Mondtam neki, ezt beszélje meg a petesejttel. Egyébként a kezelés a meddő férfiaknak is segíthet – közölte Faragó Katalin.”

Meddő párok reménye lehet a masszázs – a vásárhelyi Faragó Katalin 117 baba megszületéséhez járult hozzá

A yumeiho masszázs segítségével 23 éve végez megelőző és gyógyító tevékenységet a 72 esztendős vásárhelyi Faragó Katalin. Stroke-osoknál és cukorbetegeknél ér el látványos eredményeket, valamint eddig 117 baba megszületésében segített a kínai-japán eredetű mélymasszázzsal. A sors iróniája: neki egy baleset miatt nem lehetett saját gyereke.

Taktika

Elügyetlenkedett ravaszkodás.

Hetekig, sőt hónapokig hallgathattuk, olvashattuk, hogy jön ám a taktikai szavazás, amivel majd az ellenzék megveri a Fideszt, a fő koordinátor Soros hűséges agitátora, Gulyás Márton volt – emlékeztet az Origo.hu.

„A Figyelő most válaszolt. Taktikai kétharmad. Ez lett a taktikai szavazásból. Az emberek ugyanis óriási többséggel a Fideszre szavaztak. Felesleges volt taktikázni. Ravaszkodni. Ügyetlenkedni.”

Ellenzéki trükközés után: Taktikai kétharmad

Hetekig, sőt hónapokig hallgathattuk, olvashattuk, hogy jön ám a taktikai szavazás, amivel majd az ellenzék megveri a Fideszt. A fő koordinátor Soros hűséges agitátora, Gulyás Márton volt, ideológiai vezére Heller Ágnes filozófus, politikai koordinátora egy másik Soros-ember, az egykori SZDSZ-es oktatási miniszter, Magyar Bálint.

Bástya

Mindörökké Feri.

A baloldalt az alapoktól kell újjáépíteni – a Magyar Hírlap Online szerint ebben a szocialistákat korábban csak Unicum mellett elviselni képes Karácsonynak akár még igaza is lehet.

„Karácsony Gergely már feladta az önálló politikát, benősülne az MSZP-be. Legfeljebb az Unicumot lecseréli whiskyre, jó szocialista azt szereti igazán. Mindenki padlón, ki más menthetné meg a baloldalt, mint az utolsó szilárd bástya? Aki kitart. A választókért. Az országért. A jövőnkért. Európáért. Ki más lehetne ez, mint a Feri?”

Ferenc, ha belegebedünk is

Álláspont. A baloldal megújulásra készül Ahogyan importált miniszterelnök-jelöltjük, a politikai kacskaringók bajnoka, Karácsony Gergely, az egyszázalékos támogatottságú szövetséges erő, a Párbeszéd társelnöke a választások éjszakáján – közös szereplésüket értékelve – fogalmazott: a baloldalt az alapoktól kell újjáépíteni. Ebben speciel a lényegében kibicnek számító, a szocialistákat korábban csak Unicum mellett elviselni képes Karácsonynak akár még igaza is lehet.

Ünnep

Tévésből üzletasszony.

Gombos Edina tévés karrierjét hátrahagyva három éve költözött családjával Amerikába, szemüvegkeretekkel kereskedik, és a jövőjét is ebben látja – mondja a Lokál Online-nak.

„A helyi és az otthoni ünnepeket is megtartjuk. Húsvétkor tojást festünk, locsolkodunk, az amerikaiak ünnepén, hálaadáskor pedig pulykát sütünk. Hiába élünk több ezer kilométerre Magyarországtól, naponta többször is megnézem a magyar híreket a telefonomon, mert szeretem tudni, mi történik otthon. Változatlanul hírfüggő vagyok – árulta el a tévés.”

Üzletasszonyként él Amerikában Gombos Edina

Gombos Edina tévés karrierjét hátrahagyva három éve költözött családjával Amerikába. A műsorvezető most üzletasszonyként szemüvegkeretekkel kereskedik, és a jövőjét is ebben látja. Férjével eldöntötték: kint maradnak, és amerikai állampolgárságot igényelnek. – Bizony dönteni kellett, hogy a hosszú távollét után újra munkába állok-e műsorvezetőként. Ez ugye mindannak a feladását jelentené, amit kiköltözésünk óta elértünk itt, Floridában.