Így köszönte meg támogatói segítségét Lázár János

Makón, az Erdei János Városi Sportcsarnokban ünnepelte meg győzelmét Lázár János országgyűlési képviselő, aki nagy fölénnyel nyert az április 8-i választásokon a Csongrád megye 4. számú választókerületben. De nem egyedül ünnepelt, ugyanis itt ragadta meg az alkalmat, hogy a települések polgármestereinek, képviselőinek, az aktivistáknak és a civil támogatóknak megköszönje a kampányban nyújtott segítségüket. 

Beszédében kiemelte Makó városát, amely úgy érzi, valóban befogadta, és immár második otthonának tekintheti, és biztos abban, hogy Makó és a térség a következő négy év nagy nyertese lesz.

Majd arról is szólt: a Fidesz azért nyerhette meg ismét a választásokat, mert azt Orbán Viktor vezeti.

Hódmezővásárhely kapcsán is a miniszterelnök szavait idézte:

Ha az ember megnyer egy választást, akkor azt méltósággal és alázattal kell viselnie. Ha az ember elveszít egy választást, akkor a legfontosabb a hűség, egymáshoz, és az elveinkhez. Hódmezővásárhelyen egyszerre van szükség méltóságra, alázatra és hűségre. Makón egyszerre van szükség méltóságra és alázatra, és arra kérlek benneteket, hogy ezt a győzelmet méltósággal, alázattal és egymás iránti hűséggel viseljétek. Mivel nekünk Magyarország az első, példát kell szolgáltatnunk arra, hogy jobbak vagyunk, mint az ellenfeleink, hogy nem véletlen szerencse, vagy ármány, a választási győzelem, és a bizalom megnyerése. Mi valóban méltóbbak vagyunk a bizalomra, és megszolgáljuk azt. Képesek vagyunk arra, hogy naggyá tegyük ez az országot!

 

Forrás: Lázár János hivatalos oldala