Lázár: aki holnap nem szavaz, az az ellenségre szavaz 30

Több százan vettek részt Lázár János vásárhelyi kampányzáróján szombaton. A miniszter a tarjáni fórumon emlékeztetett: a rendszerváltás óta, azaz immár közel 30 éve az ország vezetői közül egyedül Orbán Viktor segítette mindig a város fejlődését.

Utolsó választási fórumát tartotta a vasárnapi szavazás előtt Lázár János a Királyszék és a László utca sarkán. A kampányzáróra több száz ember látogatott el.

A politikus elsőként arra hívta fel a figyelmet, hogy a legfontosabb, hogy holnap reggel 6 és este 7 között mindenki járuljon az urnák elé. – Nem szabad még egyszer úgy járnunk, mint 2002-ben, amikor szombaton és hétfőn megnyertük a választást, vasárnap viszont elbuktuk azt – idézte fel az akkori szocialista győzelmet a miniszter.

Lázár: aki holnap nem szavaz, az az ellenségre szavaz 31

Azt is leszögezte, hogy

aki nem megy el szavazni, az a döntés lehetőségét dobja el magától, és az ellenségre, vagyis Brüsszelre és Soros Györgyre szavaz, ugyanis a mostani választás tétje az, hogy Magyarország magyar ország marad-e.

Úgy véli, a Fidesz a hibáival együtt még mindig a legalkalmasabb párt a kormányzásra, és a rendszerváltás óta, azaz 27 éve a kormányfők közül Orbán Viktor volt az egyetlen, aki kiállt a vásárhelyiek mellett és segítette a város fejlődését.

Lázár: aki holnap nem szavaz, az az ellenségre szavaz 29

– Ha pedig vége a választásoknak, akkor az összefogást, és nem a széthúzást kell keresni, mert a gyűlöletből nem lehet a jövőt építeni– utalt a hódmezővásárhelyi állapotokra Lázár, aki szerint felül kell emelkedni a sértődöttségen, és államférfihoz méltón kell képviselni a várost és egyben az országot is.

A revans és az elégtétel majd 2019 októberében jön, amikor a február 25-i polgármester-választás miatt fényes elégtételt fogunk venni, és visszafoglaljuk a Városházát

– húzta alá.

Lázár: aki holnap nem szavaz, az az ellenségre szavaz 33

Még elmondta, ha a választók megtisztelik a bizalmukkal és továbbra is a térség országgyűlési képviselője marad, akkor mindenki képviselője lesz, függetlenül attól, hogy ki szavazott rá és ki nem.

Lázár: aki holnap nem szavaz, az az ellenségre szavaz 34  Lázár: aki holnap nem szavaz, az az ellenségre szavaz 28 Lázár: aki holnap nem szavaz, az az ellenségre szavaz 27 Lázár: aki holnap nem szavaz, az az ellenségre szavaz 26 Lázár: aki holnap nem szavaz, az az ellenségre szavaz 25 Lázár: aki holnap nem szavaz, az az ellenségre szavaz 24 Lázár: aki holnap nem szavaz, az az ellenségre szavaz 23 Lázár: aki holnap nem szavaz, az az ellenségre szavaz 22 Lázár: aki holnap nem szavaz, az az ellenségre szavaz 21 Lázár: aki holnap nem szavaz, az az ellenségre szavaz 20 Lázár: aki holnap nem szavaz, az az ellenségre szavaz 19 Lázár: aki holnap nem szavaz, az az ellenségre szavaz 18 Lázár: aki holnap nem szavaz, az az ellenségre szavaz 17 Lázár: aki holnap nem szavaz, az az ellenségre szavaz 16 Lázár: aki holnap nem szavaz, az az ellenségre szavaz 10 Lázár: aki holnap nem szavaz, az az ellenségre szavaz 9 Lázár: aki holnap nem szavaz, az az ellenségre szavaz 8 Lázár: aki holnap nem szavaz, az az ellenségre szavaz 7 Lázár: aki holnap nem szavaz, az az ellenségre szavaz 6 Lázár: aki holnap nem szavaz, az az ellenségre szavaz 5 Lázár: aki holnap nem szavaz, az az ellenségre szavaz 11 Lázár: aki holnap nem szavaz, az az ellenségre szavaz 12 Lázár: aki holnap nem szavaz, az az ellenségre szavaz 13 Lázár: aki holnap nem szavaz, az az ellenségre szavaz 14 Lázár: aki holnap nem szavaz, az az ellenségre szavaz 15 Lázár: aki holnap nem szavaz, az az ellenségre szavaz 4 Lázár: aki holnap nem szavaz, az az ellenségre szavaz 3 Lázár: aki holnap nem szavaz, az az ellenségre szavaz 2 Lázár: aki holnap nem szavaz, az az ellenségre szavaz 1 Lázár: aki holnap nem szavaz, az az ellenségre szavaz