Több százan várták Lázárt Makón 2

Szavazzanak Orbán Viktorra, mert ő az, aki megvédte az országot a bevándorlóktól, és ő az egyedüli politikus ma Magyarországon, aki képes ezt az országot úgy vezetni, hogy Magyarország független, szabad, és erős ország legyen – kérte a választóktól Lázár János.

Még Vona Gábor sem látott annyi embert Makón, mint ahányan Lázár János utolsó makói fórumára eljöttek – írja a Makó Híradó. A térség országgyűlési képviselője azt kérte a főtéren összegyűlt tömegtől, higgadtan, racionálisan fontolják meg kire teszik a voksukat holnap.

– Nekünk Fideszeseknek az a célkitűzésünk, hogy Makóról soha nem feledkezhessen meg egy kormány sem, kapják meg azt ami jár nekik a tisztességes munkájuk után kapják meg a kormány támogatását arra, hogy Makó még jobb város lehessen – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Lázár János szerint amikor a választópolgárok számba veszik az elmúlt éveket, végig kell gondolják azt is, hogyan állította a kormány talpra az országot, hogyan zavarta el az IMF-et, hogyan teremtettek munkahelyek százezreit, hogyan teremtettek új adórendszert a fiataloknak, akik gyereket nevelnek, hogyan vitték le a személyi jövedelemadót 38%-ról 15%-ra. Ezt mind fel kell idézni, mert ezek azok, amiket meg kell védeni vasárnap.

– Önök nélkül nem fog menni, mert nekünk Fideszes politikusoknak csak egy-egy szavazatunk van, önöknek van tízezernyi, százezernyi és milliónyi szavazata. Ezeknek a szavazatoknak a leadására kérem és buzdítom önöket azért, hogy Magyarország magyar maradhasson, hogy megőrizhessük a hazánkat. átadhassuk a gyerekeinknek, az unokáinknak – mondta el a térség országgyűlési képviselője.

Lázár János hozzátette: ma Magyarországon egyedül a Fidesz és Orbán Viktor képvisel olyan politikát, amely megvédi az országot a bevándorlóktól, mindenki más megkötötte a maga kompromisszumát, mindenki más el fogja árulni ezt az országot.