Lázár János: Az ellenzék káoszba viszi az országot

„Még abban sem tudnak megegyezni, kik legyenek a jelöltjeik, akkor hogyan tudnának megegyezni abban, miként vigyék előre az országot” – mondta a miniszter algyői fórumán, ahol arról is szó esett, hogy április 8-án a részvétel a legfontosabb, hiszen  Magyarország jövője a tét.

A térség országgyűlési képviselője emlékeztette a megjelenteket arra is, hogy 2002-ben csupán pár ezer szavazaton múlott az, hogy nem Orbán Viktor lett a miniszterelnök.  Az új kormány többek között megszüntette a gyerekek után járó adókedvezményt, leállította a 47-es út négysávúsítását, majd 2008-ban csődbe vitte az országot – sorolta az akkori választás következményeit.

Lázár János: Az ellenzék káoszba viszi az országot 1

– Mindenki menjen el szavazni, mert április 8-án eldől ki fogja vezetni az országot a következő négy évben 

– hívta fel a figyelmet a választás fontosságra. Kiemelte, ugyan nem hibátlan a Fidesz, de a legalkalmasabb az ország vezetésére, hisz a másik oldalon a káosz, a széthúzás, és a bizonytalanság áll.

Lázár János: Az ellenzék káoszba viszi az országot 2

– Még abban sem tudnak megegyezni, kik legyenek a jelöltjeik, akkor hogyan tudnának megegyezni abban, miként vigyék előre az országot. Ezzel szemben nekünk egyszerű és világos terveink vannak azzal kapcsolatban, hogy milyen irányba haladjon a közösség

– hangsúlyozta Lázár János algyői választási fórumán. Az országgyűlési képviselő a Géza és a Tégla utca kereszteződésében találkozott a lakosokkal.

Lázár János: Az ellenzék káoszba viszi az országot 3

Kifejtette, egy parlamenti képviselő jelöltnek két feladata van, hogy segítsen és hogy lehetőséget teremtsen. Nem volt ez másként akkor sem, mikor az autóút mellett hangfalat kellett építeni, vagy amikor a nagyfai befogadóállomást bezáratták az algyői polgárok kérésére.

A következő tíz év legfontosabb és megkerülhetetlen kérdése a bevándorlás lesz, így bárki nyeri meg a választást e kérdés alól nem kereshet kibúvót, hisz tízmilliók készülnek arra, hogy elinduljanak Európa felé – mondta, ezzel is felhívva a figyelmet választás fontosságára.

Lázár János: Az ellenzék káoszba viszi az országot 4Lázár János: Az ellenzék káoszba viszi az országot 5

Lázár János: Az ellenzék káoszba viszi az országot 6Lázár János: Az ellenzék káoszba viszi az országot 7Lázár János: Az ellenzék káoszba viszi az országot 8Lázár János: Az ellenzék káoszba viszi az országot 9Lázár János: Az ellenzék káoszba viszi az országot 10 Lázár János: Az ellenzék káoszba viszi az országot 11