Minden vásárhelyi ügyvédje szeretne lenni Lázár János 8

Azoké is, akik rá szavaznak és azoké is, akik nem. A miniszter újvárosi fórumán arról is szó esett, hogy a választások előtt pár nappal még mindig nem lehet tudni, „milyen gyereke születik” az ellenzéknek.

 Április 8-án mindenki menjen el szavazni, és a Fideszre adja a voksát, mert ugyan nem vagyunk hibátlanok, de még mindig mi vagyunk a legalkalmasabbak az ország vezetésére

– ez volt Lázár János csütörtöki újvárosi választási fórumának legfontosabb üzenete. Az országgyűlési képviselő a Nádor és a Visszhang utca sarkán találkozott a lakosokkal.

Minden vásárhelyi ügyvédje szeretne lenni Lázár János 15

A miniszter emlékeztetett, Vásárhely csak vesztett a 2002-10 közötti időszakban, amikor a szocialista kormány a laktanya nagy részét bezárta és a kórházra is lakatot akart verni, sőt, a város önkormányzata hét éven át küzdött azért, hogy négysávos legyen a 47-es út Vásárhely és Szeged között.

– Ezzel szemben 2010 és 18 között a település volt a Fidesz-kormányzás egyik legnagyobb nyertese, ugyanis a megyén belül ide érkezett a legtöbb támogatás az államtól – folytatta a politikus. Hozzátette, azért is a jelenlegi kormány a legjobb választás, mert ez az első olyan szavazás, amikor

nem lehet tudni, hogy az ellenzéknek, azaz az LMP, a Jobbik, a Gyurcsány vezette DK és az MSZP szülői mixnek milyen közös gyereke születik.

Minden vásárhelyi ügyvédje szeretne lenni Lázár János 6

Lázár azt is elmondta, ha nyer vasárnap, akkor minden hódmezővásárhelyi ügyvédje szeretne lenni a parlamentben, azoké is, akik megválasztják, és azoké is, akik nem.

– Nem akarok sokat ígérgetni, mivel ígéretekkel tele a padlás, és a vásárhelyiek 16 év alatt már megtapasztalták, milyen velem a közös munka – jelentette ki a képviselő.

A honatya arra kér mindenkit, hogy ne indulatból és gyűlöletből, hanem alaposan átgondolva, a saját sorsát mérlegelve járuljon az urnák elé.

Minden vásárhelyi ügyvédje szeretne lenni Lázár János 5

A fórumon Hegedűs Zoltán képviselő röviden ismertette a mai közgyűlésen történteket, ami szerint Grezsa István fideszes képviselő javaslatára

január elsejéig visszamenőleg eltörölték a 101 négyzetméter alatti ingatlanokban élő magánszemélyek építményadóját.

Az ennél nagyobb ingatlanoknál az e feletti terület után kell fizetni. A döntéssel a vásárhelyi ingatlanok 80 százalékánál szűnt meg teljesen az építményadó.

Minden vásárhelyi ügyvédje szeretne lenni Lázár János 17 Minden vásárhelyi ügyvédje szeretne lenni Lázár János 16 Minden vásárhelyi ügyvédje szeretne lenni Lázár János 14 Minden vásárhelyi ügyvédje szeretne lenni Lázár János 13 Minden vásárhelyi ügyvédje szeretne lenni Lázár János 11 Minden vásárhelyi ügyvédje szeretne lenni Lázár János 10 Minden vásárhelyi ügyvédje szeretne lenni Lázár János 9 Minden vásárhelyi ügyvédje szeretne lenni Lázár János 7 Minden vásárhelyi ügyvédje szeretne lenni Lázár János 4 Minden vásárhelyi ügyvédje szeretne lenni Lázár János 3 Minden vásárhelyi ügyvédje szeretne lenni Lázár János 1 Minden vásárhelyi ügyvédje szeretne lenni Lázár János