Szemkilövetőkhöz és migránspártiakhoz közeledik Vona

Bár Brüsszel ünnepelne, itthon káosz ütné fel a fejét, ha vasárnap nem a kormánypártok nyernék a választást – véli Morvai Krisztina. A független EP-képviselő a Magyar Időknek elmondja, nem tartja kizártnak, hogy Vona Gábor és az „új jobbikosok” koalíciót kötnek a szemkilövető és migránspárti erőkkel.

Az Európa parlamenti képviselő a Magyar Időknek adott interjújában elmondta, az ország sorsáért aggódva kötelessége felhívnia a figyelmet arra, hogy a jelenlegi európai uniós bevándorláspolitika tükrében mi történhet Magyarországgal az április 8-i választások után, ha ezt a választók bölcsessége nem akadályozza meg.

– Brüsszelben manapság az a jelszó, hogy „Új Európát építünk”. Ez magyarra lefordítva azt jelenti, hogy minden tagállamra nézve kötelezővé tennék a migránsok tömeges befogadását. Rendkívüli mértékben aggaszt, hogy minden egyes olyan ellenzéki párt, amelynek esélye van bejutni a parlamentbe – ideértve a Jobbikot is – folyamatosan hangsúlyozza az „Európai Unióhoz való közeledésünk” fontosságát, jelentőségét – fejtette ki Morvai Krisztina, aki megdöbbent, hogy a balliberálisok és az „új jobbikosok” milyen elképesztően elfogultak és ellenségesek tudnak lenni.

Hozzátette, csodálkozik azon,

hogyan lehetett ennyire „átmosni az agyukat”, hogyan juthattak odáig, hogy elfogadják Vona Gáborék nyilvánvaló közeledését a szemkilövető és migránspárti erőkhöz.

Morvai szerint, ha a kormányoldal nem kap többséget vasárnap, akkor káosz lesz. – Brüsszelben ekkor diadalittas ünneplés lesz, mivel úgy fogják érezni, hogy sikerült Magyarországot térdre kényszeríteni, megszűnt az utolsó akadály a kényszerbetelepítések, a felső határ nélküli kötelező kvóták előtt – magyarázta a képviselő.

Mint gelmondta, tisztában van azzal, hogy nagy a felháborodás az országban, ugyanakkor egy percig sem hiszi, hogy az olyan emberek, mint a munkatársait azonnal kirúgó és velük szemben végtelenül bizalmatlan, megalázó módon megnyilvánuló Márki-Zay Péter-félék jobb közérzetet tudnának teremteni a munkahelyeken és úgy általában Magyarországon.

–Bízom benne, hogy április 8-án Brüsszel veszít, a hazájukért felelősséget érző magyar emberek pedig nyernek – jelentette még ki.

A teljes interjút ITT olvashatja el.

Fotó: MTI