Hódmező habja – napi netszemle 1

A víz támadása, egy strucc kóborlása, Orbán példás migránspolitikája, Kulcsár Edina pocaktornája. Keddi koffeinbomba: a legforróbb, legpikánsabb és legédesebb hírek kistérségből és nagyvilágból.

Süllyedés

Víz alatt a strand.

A mártélyi holtág kilépett a medréből, a víz majdnem a járdáig ér – jelenti a Delmagyar.hu.

„Víz alá kerültek a padok, a figyelmeztető táblák, de van ahol még a szemétgyűjtő is. Több csónakot a most vízben álló fákhoz láncoltak a gazdáik, de láttunk számos elsüllyedt ladikot is.”

Majdnem a járdáig ér a víz a mártélyi strandon – galéria

Víz alá kerültek a padok, a figyelmeztető táblák, de van ahol még a szemétgyűjtő is. Több csónakot a most vízben álló fákhoz láncoltak a gazdáik, de láttunk számos elsüllyedt ladikot is.

Kóborló

Egy strucc vándorútja.

A Vásárhely 24 a Facebookon talált képet egy elkóborolt madárról.

„Szegvár környékén szaladgált – vélhetően – az út mellett ez az elkóborolt strucc, melyet le is fényképeztek, majd feltöltöttek a Facebookra. Azt nem tudjuk, gazdája megtalálta-e őkelmét.”

Strucc szaladgált az út mentén – Vásárhely24

Facebookon találtunk képet az elkóborolt madárról. Szegvár környékén szaladgált – vélhetően – az út mellett ez az elkóborolt strucc, melyet le is fényképeztek, majd feltöltöttek a Facebookra. Azt nem tudjuk, gazdája megtalálta-e őkelmét. fotó: Facebook / G.Z.

Földcsuszamlás

Orbán mellett a britek.

Gyűlöletkampánnyal vádolja hétvégi cikkében a magyar kormányt a The Sunday Times cikke, sok olvasó azonban inkább a magyarhoz hasonló migránspolitikát vár az Egyesült Királyságtól – írja a Magyar Hírlap Online.

„Többek szerint, ha nem is értenek egyet a magyar kormánypolitikusok minden megfogalmazásával, el kell ismerni a határvédelmi erőfeszítéseket. ‘Nem tudom elhinni, hogy az uniós országok még mindig nem ismerték fel, hogy a »bevándorlók« meghívása trójai faló’ – írta egy olvasó. ‘Ha Orbán itt indulna a választásokon, földcsuszamlásszerű győzelmet aratna’ – fogalmazott egy másik. ‘Ki gondolta volna, hogy az európaiak minden reménye a muszlim befolyás megállítására a volt kommunista országok lesznek’ – vetette fel egy hozzászólás.”

A briteknek is elegük van

Gyűlöletkampánnyal vádolja hétvégi cikkében a magyar kormányt a The Sunday Times cikke. Sok olvasó azonban inkább a magyarhoz hasonló migránspolitikát vár az Egyesült Királyságtól. Orbán Viktort „szinte biztosan” újraválasztják vasárnap a The Sunday Times tudósítója szerint, mivel a migráció és a külföldi beavatkozások elleni támadásai „bebetonozták az előnyét”.

Mozgás

A modell pocaktornája.

Kulcsár Edina nem törődik mások véleményével, terhesen is edz – számol be róla a Blikk Online.

„Kulcsár Edina nem akar lemondani a mozgásról: szerinte ugyanis azért, mert kisbabát vár, nem kell lustálkodnia. ‘Hogy jobban induljon a hét! Mielőtt valaki felhívná a figyelmemet arra, hogy babát várok, megnyugtatnék mindenkit, hogy tudom!’ – olvasható a videó mellett, amit az edzőteremből posztolt Edina az Instagram-oldalára.”

Kulcsár Edina nem törődik mások véleményével, terhesen is edz – videó

Kulcsár Edina nem akar lemondani a mozgásról:szerinte ugyanis azért, mert kisbabát vár, nem kell lustálkodnia. „Hogy jobban induljon a hét! Mielőtt valaki felhívná a figyelmemet arra, hogy babát várok, megnyugtatnék mindenkit, hogy tudom!” – olvasható a videó mellett, amit az edzőteremből posztolt Edina az Instagram-oldalára.