Húsvéti tojások új köntösben 1

így is lehet tojást festeni…

Ha már egy kicsit unjuk a hagyományos húsvéti tojás díszítést, akkor bátran kipróbálhatunk valami mást, valami különlegeset, olyat, ami igazán merész. Mutatjuk a három kedvencünket.

Aranyburok 

A már színes tojásokat díszíthetjük aranyszínű fóliával is. (Természetesen választhatunk más színben is, hiszen széles a paletta!) A dekoráláshoz szükségünk lesz egy ollóra és ragasztóra. Ha kivágtuk a nekünk tetsző mintákat, máris ragaszthatjuk a tojásokra.

Húsvéti tojások új köntösben

Ombre

Manapság egyre divatosabbak az ombre festések, a ruhákon, a hajakon, sőt még a szoba falairól is vissza köszönnek. Miért pont húsvétkor mellőznénk őket? A mellékelt ábra is bizonyítja milyen egyszerű elkészíteni egy ilyen kompozíciót. Ha pedig magát tojásokat szeretnénk többszínűre festeni, csak annyit kell tennünk, hogy megvárjuk még megszárad az egyik oldala, utána jöhet a másik.

Húsvéti tojások új köntösben 1

Minimalizmus

A minimalista stílus híveiről sem feledkeztünk meg! Talán nekik lesz a legegyszerűbb dolguk, hiszen nem kell mást tenniük mint egy filctollal mintákat, ábrákat, kis versikéket írni a még színezetlen tojásokra.

Húsvéti tojások új köntösben 2

 

Kép forrása: elledecoration.co.za