Hódmező habja – napi netszemle 1

Húsvéti telekosár, vásárhelyi tetkók, a Google trükkjei, a szupermodell idomai. Pénteki koffeinbomba: a legforróbb, legpikánsabb és legédesebb hírek kistérségből és nagyvilágból.

(H)arc

Tetkók és lóerők.

A hét arca: Szerencsi Annamária hat éve küzd daganatos betegséggel, ennek ellenére életvidám és pozitív – írja a Vásárhely24.

„Imádom a tetoválásokat és a motorozást. Szabadidőmben is szívesen motorozok és kirándulok.”

A hét arca: Szerencsi Annamária – Vásárhely24

Vásárhely24 – Annamária 6 éve küzd daganatos betegséggel. Ennek ellenére életvidám és pozitív.

Telekosár

Húsvéti nagybevásárlás.

A Delmagyar.hu egy vásárhelyi házaspárt kísért el az ünnep előtti beszerzésre.

„A gyümölcsöt, zöldséget, tojást a helyi piacon szoktuk megvenni, a húst boltban vagy háztól. Korábban évente száz csirke is kikerült az udvarunkból, disznót is vágtunk, ma már nem tartunk jószágokat, csak méheink vannak a család mézellátására – meséli a kaszaperi származású, egykor albérletben élő Anna.”

Kocsonya rezeg húsvétkor Katonáék asztalán – A nyertes vásárhelyi házaspár az ünnepi asztal hozzávalóit vásárolta meg

A házi sonka már a hétvégi bevetésre készen várakozik a hódmezővásárhelyi Katona Ferenc és neje otthonában, ezért inkább kocsonyának való „disznóságokat” pakolt a bevásárlókocsiba Anna, a feleség. – A nejem a főnök otthon, a bevásárlólistát is ő írta össze. Húsért, üdítőért jöttünk, meg tejtermékekért – sorolja a korábban Hódgép-dolgozó, majd biztonságtechnikai ellenőrzéssel foglalkozó Ferenc.

Kukkolás

A Google trükkjei.

Értelemszerűen minél több Google-szolgáltatást használ valaki, annál többet; szélsőséges esetben szinte mindent tud róla cég – írja a Zoom.hu, mely megmutatja, miként állítható le a kukkolás.

„A Google két okból gyűjti és tárolja a felhasználók adatait. Az egyik, hogy célzottan tudjon nekik hirdetéseket mutatni. Így ha valaki sokat olvas mondjuk korrupt politikusokról, akkor jó eséllyel sok olyan hirdetést lát, amelyben korrupt politikust kínálnak eladásra. A másik ok, hogy a Google a begyűjtött adatokkal tudja személyre szabni a szolgáltatásait a keresőmotorjától a térképig.”

A Google azt is tudja, ön mikor volt WC-n – Így állíthatja le a kukkolást

A Google azt is tudja, ön mikor volt WC-n – Így állíthatja le a kukkolást A Google rengeteg adatot gyűjt és tárol a felhasználóiról. Értelemszerűen minél több Google-szolgáltatást használ valaki, annál többet; szélsőséges esetben a cég szinte mindent tud.

Homály

A celeb idomai.

Melltartó nélkül fotózta magát Mihalik Enikő: mindent megmutatott – közli sokat sejtetően a Blikk Online.

„A modell az Instastoryban mutatta meg magát rajongóinak: a kép a feliratok alapján minden bizonnyal edzés, masszázs és munka után készült. A fotó ugyan homályos, ezért az idomait sem lehet tisztán látni, de így sem panaszkodhatunk.”

Melltartó nélkül fotózta magát Mihalik Enikő: mindent megmutatott

A modell az Instastoryban mutatta meg magát rajongóinak: a kép a feliratok alapján minden bizonnyal edzés, masszázs és munka után készült. A fotó ugyan homályos, ezért az idomait sem lehet tisztán látni, de így sem panaszkodhatunk. A képet a 24.hu-n tekinthetik meg.