Nyerjen kirándulást az ALFÖLDVÍZ pályázatán!

Az ALFÖLDVÍZ Zrt., mint az egyik legnagyobb hazai víziközmű-szolgáltató, a Víz világnapja alkalmából idén is meghirdeti rajzpályázatát, melyen összesen 600 ezer forint értékben nyerhetnek kirándulást az óvodák és iskolák. 

A 2018-as Víz világnapja nemzetközi szlogenje nem véletlenül lett a „VÉDD TERMÉSZETESEN!”.

Bolygónk legégetőbb problémáival a XX. században csak regionális szinten foglalkoztak a nemzetek, mára azonban nem csupán a víz tisztasága lett globális kérdés. A környezeti károk és a klímaváltozás vízzel kapcsolatos krízisekhez vezetnek világszerte. Árvizek, aszályok, vízszennyezés – mind károsítják a növényzetet, talajt, folyókat, tavakat.

Enyhíthetjük az általuk okozott károkat?

Hogyan szabhatunk gátat a környezetszennyezésnek?

Erre keressük a válaszokat világszerte.

Az ALFÖLDVÍZ mindig kiemelt feladatának tekintette a környezettudatos gondolkodás népszerűsítését, ezért az idei rajzpályázat mottója a „VÉDD TERMÉSZETESEN!” lett.

A szolgáltató várja mindazon óvodás és általános iskolás gyermekek, csoportok jelentkezését, akik kedvet és tehetséget éreznek ahhoz, hogy egy rajzon, festményen megmutassák, miként védik környezetüket.

Az ALFÖLDVÍZ-nél április 16-áig várják a pályaműveket.

A pályázaton a legjobb alkotások beküldői megnyerhetik óvodai csoportjuk, iskolai osztályuk kirándulását a kiírás szerint, összességében 600 ezer forint értékben.

A pályázati feltételekről részletes információ a szolgáltató honlapján, az alfoldviz.hu weboldalon olvashatók.

Az eredményhirdetésre április 23-án a Föld Napjához közeli időpontban kerül sor.

Forrás:

Diós Zsolt

PR irodavezető /HR osztály

Alföldvíz Zrt.