Székkutas megbombázta Csanyteleket

A H-Fest Székkutas férfi focicsapata hétvégén Csanytelekre utazott, hogy elhozzák a három pontot.  Jól sikerült!

Az első gólig 12 percet kellett várni, amit a hazai csapat szerzett. A 16.percben sikerült egyenlítenie a székkutasiaknak ,amikor Kis Dávid kapuralövése kipattant, Szabó Imre jó helyezkedésével odaért a labdához és a hálóba talált. A 39. perctől a vendég gàrda átvette az uralmat a pályán, szépen jöttek a gólok.

Szabó Imre beadásával Bujáki Barnabás a 16-osról gyönyörű gólt lőtt. Daraki Zoltán egy csel után hatalmasat gurított a hazaiak kapujába. A következő gólig sem kellett sokat várni, amikor Kis Dávid Szabó Imrének adott egy szép labdát, amit sikeresen értékesített a hálóba. Nem állt itt meg Székkutas, Szabó Imre gyönyörű beadásával Kránitz Krisztián lyukasztotta ki az ellenfél hálóját. Ez sem volt elég Székkutasnak, nem kímélték az ellenfelet. Kis Dávid beadásával Homoki Dorián bombázta meg a kaput. Dávid remek lövőcsele után szerzett egy hatalmas gólt. Kránitz Krisztián kapott 15 méterről egy labdát és sikeresen értékesített.

A fiúk nagyszerű játékkal megnyerték ezt a csatát, egy félidőt 10 emberrel játszottak, mert egy kis hiba csúszott a gépezetbe. Miklós Dominik piros lapot kapott.

Végeredmény: Csanytelek-Székkutas 2-8

Gólszerzők: Szabó Imre (2) Kránitz Krisztián (2) Bujáki Barnabás, Daraki Zoltán, Homoki Dorián és Kis Dávid

Kiállítva: Miklós Dominik

A Székkutas jövőhét szombaton 16 órai kezdettel fogadja hazai pályán a Tömörkény csapatát.

Hajrá fiúk, hajrá Székkutas!

Bán Viktória

Székkutasi TC