Lázár: mindenki vegyen elő egy kockás papírt április 7-én! 48

Szombaton és vasárnap is a munkát választotta a pihenés helyett Lázár János. A politikus közösségi oldalának köszönhetően erről részletes képet kapunk. Mutatjuk a miniszter hétvégéjét.

Egy vásárhelyi sajtótájékoztatóval indult a szombat reggel, amikor is Lázár Kallai Árpáddal, a vásárhelyi és a makói kórház főigazgatójával, valamint Havasi Katalin orvosigazgatóval számolt be az egészségügy aktualitásokról. Itt elhangzott, hogy

a két kórház a kormánytól 11,7 milliárd forintnyi támogatást kapott az elmúlt nyolc év során.

Az országgyűlési képviselő útja ezután a makói újjáépített szakrendelőbe vezetett, ahol egy Facebook-videóban elmondta, hogy 2010 óta az állam 500 milliárd forintot költött egészségügyi fejlesztésekre, 400 milliárdot pedig az egészségügyi dolgozók béremelésére. A jövőben még több pénzt fordítanának erre.

A gyógyszerészeket is üdvözölte egy videóban Lázár, ugyanis a Magyar Gyógyszerészkamara közgyűlést tartott, ahová a minisztert is meghívták, ám ő nem tudott azon részt venni. A politikus a felvételen kiemelte,

a gyógyszerészek a kormány egyik legjobb szövetségesei, ezért a jövőben is jelentős támogatásra számíthatnak az ágazatban dolgozók.

Kőhegyi Ferenc vásárhelyi gyógyszerészt külön üdvözölte.

Egy makói szűrőprogramon is járt a honatya, aki ezután arról is beszélt, hogy Kövegyen a térfigyelő kameráknak köszönhetően sikerült eltörölni a bűnözést. Tavaly mindössze egy lopás történt a községben.

Lázár: mindenki vegyen elő egy kockás papírt április 7-én! 8

Szombat délután Óföldeákon, Földeákon és Maroslelén is választási fórumot tartott a képviselő, az erről írt cikkünket ITT olvashatják, az erről szóló videókat pedig ITT, ITT és ITT nézhetik meg.

A közösségi oldalon ezen kívül vasárnapi rutinról is olvashatunk, az erről szóló bejegyzést IDE kattintva tekinthetik meg.

Lázár: mindenki vegyen elő egy kockás papírt április 7-én! 20

Száz szónak is egy a vége: ezen a hétvégén sem unatkozott Lázár János.