Bikfic

Olyan fülest kapott a trianonozó hódmezővásárhelyi polgármester a világhálón a székely nemzettársaktól, hogy azt aligha teszi zsebre!

Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester a minap az egyik országos hírportálnak adott interjút, melyben az szaladt ki a száján, hogy

ha a jelenlegi kormány, azaz a Fidesz és a KDNP a helyén marad április 8-a után, az a második Trianon lesz Magyarország számára.

Vagyis aki e pártokra szavaz, az kvázi okozója is lesz e második Trianonnak.

A (gúny)határokon túl is kinyíltak a virtuális bicskák a virtuális zsebekben erre a kijelentésre, hiszen nem mindennapos, hogy egy – ráadásul kezdő – politikus a magyar nemzet legnagyobb tragédiájával von párhuzamot. Teszi ezt ráadásul azon kormányzat kapcsán, melynek jóvoltából végre magyar állampolgárságot szerezhettek az elszakított részeken élő nemzettársaink, és nemcsak jelentős erkölcsi, hanem igen komoly gazdasági és egyéb jellegű fejlesztéseket is kaptak az anyaországból a külhoni magyar közösségek.

Érkezett is a válasz a világhálón Bikfictől, egy olyan embertől, aki pontosan tudja, mit is jelent Trianon, hiszen székelyként Romániában él. Szóval

odavert a vásárhelyi materialista keresztény városvezetőnek, amúgy székelyesen.

Nem hagyhattuk ki, hogy megosszuk a Promenad olvasóival!

Édesapám! Hogy a medve hántsa meg a bőrödöt! Mit tudsz Te Trianonról, Te?! Amikor neked a kárpátaljai ukrán, az erdélyi az román, a zentaiak neked szerbek. (…) Nem értem, hogy miről beszélsz!

– vezeti fel Bikfic a Hódmezővásárhelye postázott kokit.

Majd így folytatja:

A hülyéket hogy mérik? (…) Hogy mondasz ilyeneket, Te?! (…) Olyan süket vagy, ütöd el magad és nem dudálsz. Neked két osztályod van, mint a vonatnak. (…) Ilyen hülye nem lehetsz, Te! (…) Eddig sosem beszéltem így, de most felmérgesítettetek.

Nézzék meg, mit üzen Bikfic Márki-Zay Péternek!