Hódmező habja – napi netszemle

Vásárhelyi vidámpark, Márki-Zay és a légvárak, a Jobbik lovaglása, Esztergályos Cili titkai. Pénteki koffeinbomba: a legforróbb, legpikánsabb és legédesebb hírek kistérségből és nagyvilágból.

Szöveg

Márki-Zay mozgósítása.

Az április 8-i választás az egész ország szempontjából sorsdöntő lesz – erről szónokolt a Jobbik fórumán a vásárhelyi polgármester a Delmagyar.hu cikke szerint.

„Elmondta: szimpátiája nem feltétlenül a Jobbiknak, hanem az esélyes jelöltnek, Kiss Attilának szól. A közeljövőben elmegy Szegedre az MSZP-s Szabó Sándor mellett kampányolni, valamint egy DK-s jelöltnek megígérte, telefonos mozgósító szöveget mond fel neki.”

Április 8. sorsdöntő lesz

Elmondta: szimpátiája nem feltétlenül a Jobbiknak, hanem az esélyes jelöltnek, Kiss Attilának szól. A közeljövőben elmegy Szegedre az MSZP-s Szabó Sándor mellett kampányolni, valamint egy DK-s jelöltnek megígérte, telefonos mozgósító szöveget mond fel neki. Kiss Attila, a Jobbik országgyűlésiképviselő-jelöltje kijelentette: senkinek a homlokán sem lát stigmát sem faji, sem pártszempontból, csakis magyar embereket, jogokkal és kötelességekkel.

Légvár

Vásárhelyi vidámpark.

Utazó vidámpark költözött a Tesco parkolójába, színes kínálattal – számol be róla a Vásárhely24.

„A gyerekek minden bizonnyal megtalálják majd a nekik való játékot, hiszen őket többek között körhinta, légvár, játszóház várja majd. Ám egészen biztos, hogy a felnőttek sem fognak unatkozni: lesz céllövölde, jumping, 12D-s mozi. Ez utóbbit szimulátornak is lehet nevezni, aki befizet rá, az ideiglenesen egy másik világba kerül: hangeffektek, fény, füst kápráztatja majd el.”

Dodzsem, körhinta, 12D-s mozi: vidámpark nyílik a Tesco parkolójában – Vásárhely24

Március 23-tól április 2-ig várják az érdeklődőket. Ideiglenesen egy utazó vidámpark költözött Vásárhelyre, immáron második alkalommal. Március 23-tól egészen április 2-ig lesznek itt és remek kikapcsolódási lehetőséget kínálnak az egész családnak. A gyerekek minden bizonnyal megtalálják majd a nekik való játékot, hiszen őket többek között körhinta, légvár, játszóház várja majd.

Lovaglás

A Jobbik hazugságai.

Morvai Krisztina EP-képviselő a Magyar Nemzet Online-nak arról beszél, a „jobbikos fiúk” fiúk nem amiatt szakítottak korábbi politikájukkal, mert átértékelték azt, hanem akkor hazudtak, amikor radikálisként definiálták magukat.

„Eredetileg sem volt közük azokhoz az eszmékhez, amelyek egy radikális fellépésben látták a nemzet felemelkedésének lehetőségét és szükségességét, egyszerűen csak a politikát lovagolták meg, hogy előre juthassanak.”

„Eljátszották a Jobbikban a nemzeti politizálást”

Azt gondoltam, hogy a Jobbik 2010 előtt mondott igazat, ám most beismerték, valójában akkor hazudtak – nyilatkozta lapunknak Morvai Krisztina EP-képviselő. „Több harcostársamat ejtették” (Fotó: MH) Nehéz szavakat találni Mirkóczki Ádám nyilatkozataira – mondta lapunknak Morvai Krisztina annak kapcsán, hogy a Jobbik szóvivője a minap pártja cikcakkjai kapcsán úgy fogalmazott: „Igazából mi nem azok voltunk, akiknek láttattuk magunkat.

Titok

Cili öröme.

A rengeteg munka mellett férje és fogadott unokái tartják fiatalon a Kossuth-díjas művésznőt, Esztergályos Cecíliát, aki a Lokál Online-nak vall.

„Amikor 41 éves koromban találkoztunk, már lenyugodtam. A hosszú házasságnak nincs titka, mert minden ember más. Alapfokon tolerancián, megértésen és szereteten múlik. Mindig számíthatok rá, és segít nekem, akárcsak a testvéreim – áradozott Cili. Férje nemcsak hű társa a színésznőnek, de általa két csodálatos unokát és egy családot is kapott.”

Esztergályos Cecília: Lenyugodtam, mire a férjemmel találkoztunk

Esztergályos Cecília örömében elsírta magát, amikor megtudta, hogy idén Tordai Teri mellett ő kapja a Kossuth-díjat. Cili a Lokálnak elárulta, hogy a rengeteg munka mellett férje és fogadott unokái tartják fiatalon. Egyik délután épp próbáról értem haza, amikor a férjem szólt, hogy üljek le és figyeljek rá.