Napi horoszkóp: A váratlan utazások jegyében telik a kedd

A munkára és az ügyintézésre különösen oda kell figyelnie ma mindenkinek. Az ikreknek kedvez a mai nap, ugyanakkor a bikák nehezen feledhető csalódásokat okozhatnak partnerüknek, ha nem tartják be a szavukat.

Kos

Egy idegen felkavarhatja az érzelmeit, annak ellenére, hogy felszínes az ismeretségük. A találkozás kitölti minden gondolatát, nem érti, hogyan érhette be eddig kevesebbel.

Bika

Ne feledje: “ígéret szép szó, ha megtartják, úgy jó!” Nehezen feledhető csalódást okozhat partnerének, ha most nem tartja be ígéretét. A megbízhatósága viszont megfogja érinteni kedvesét.

Ikrek

Hihetetlen lendülettel vág bele minden új feladatba. Lelkesedésével kollégáit, barátait, sőt még szerelmét is magával ragadja. Egyszerűen nem hibázhat, amibe belefog azt sikerre viszi.

Rák

Tegye félre az apró-cseprő rutin munkákat, hiszen ma nincs türelme a szöszmötöléshez. Foglalkozzon inkább olyan dolgokkal, amik valóban lekötik a figyelmét. Ha utazni készül, vagy hivatalos ügyben kell eljárnia számítson sikerre.

Oroszlán

Ha véget ért egy kapcsolata, próbálja meg nem kudarcként megélni.  Ismerje fel a tagadhatatlan tény, az illető nem passzolt önhöz. így semmi értelme nem lett volna tovább erőltetni!

Szűz

Ne habozzon tovább! Ha nem mondja ki problémáit, csak emészti önmagát. A kommunikációra alkalmas nap a mai, ha eddig vonakodott is előhozakodni gondjaival itt az ideje, hogy megtegye.

Mérleg

Komoly munkába vágta fejszéjét… Most látja csak igazán, hogy milyen nehéz feladat elé állította önt a sors. A kitartó munka azonban meghozza a gyümölcsét, ha továbbra is keményen dolgozik.

Skorpió

Mielőtt elkötelezné magát, okvetlenül járjon utána a feltételeknek. Ne írjon alá semmit elolvasás nélkül… Ha nem adottak a körülmények, akkor inkább várjon a döntéssel.

Nyilas

Előnyös megbízáshoz juthat, a munkában szerencséje lesz! Készüljön fel, mert váratlan utazásnak néz elébe.

Bak

Teljesítse vállalt kötelezettségeit, mert nemcsak önnek fontos, hogy betartsa a szavát. De tartsa tiszteletbe saját határait!

Vízöntő

Rendezze függőben lévő ügyeit! Különösen a kifizetésekkel kapcsolatos határidőkre kellene jobban odafigyelnie és ezeket kellene komolyabban vennie!

Halak

Nem szükséges tovább gyártania az elméleteket, itt az ideje, hogy tenni kezdjen azért, hogy megvalósuljon mindazt, amit megálmodott.

Forrás: velvet.hu

Kép: Illusztráció/pixabay.com