Jóféle házi erősítőt vitt Lázár Orbánnak (videó)

Nem, nem a kerítésszaggatóra kell gondolni! Édesapja házi disznóságaival ajándékozta meg a miniszterelnököt. Nem mellesleg bejelentette a makói elkerülőút megépítését!

Kemény, hajtós végén jelentkezett be hétfőn éjszaka a Parlamentből Lázár János. Térségünk országgyűlési képviselője reggel Hódmezővásárhely mellett arról számolhatott be, hogy már a héten átadják a forgalomnak a 47-es elkerülőutat, ami napi 15-20 ezer áthaladó autóval könnyíti meg a város életét. Elkerülőből azonban egy nem elég, ennek jegyében a Facebook-oldalán közölte az örömhírt: a miniszterelnökkel folytatott tárgyalásai nyomán biztosra vehető, hogy

amennyiben a választók április 8-án bizalmat szavaznak a folytatásra a jelenlegi kormánynak, akkor Makó térségében, Kiszombor felől is megépülhet az elkerülőút.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter erejéből még disznóságokra is futotta. No, ezúttal is rossz, aki rosszra gondol: Lázár János édesapja jóféle házi erősítőjével lepte meg a magyar konyha eme mesterremekeiért rajongó Orbán Viktort. A böjti idők utáni erősítőnek szánt küldemény házi kolbászból és szalonnából állt.

Borítókép: pixabay.com