1

A tél sajnos még kitart pár napig, de már úton vannak hazafelé költöző madaraink, ami jót jelent! Ez a hét is érdekes hírekkel indult, érdemes tovább olvasni!

Tegnap megtartotta az időközi polgármester-választás óta első, rendes közgyűlését a grémium Hódmezővásárhelyen, ezt egy percről percre tudósításban is nyomon követhették olvasóink. Az ülésen döntés született arról hogy a magánszemélyek ingatlanadóját visszamenőleg eltörlik az idei évtől, a 101 négyzetméter alatti épületek esetében, a Fidesz frakció javaslatára. Végül azonban ezt csak ők szavazták meg, a polgármester és az ellenzéki képviselők nem. Hasonló döntés született a piaci fizetős parkolás tekintetében- ezt is eltörölték.

Közgyűlést tartanak ma Vásárhelyen – Online közvetítés! 15

Délelőtt egy másik jó hírt is közzé tehettünk: Lázár János országgyűlési képviselő a kopáncsi körhídon tartott sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy mintegy tíz nappal korábban, már ezen a héten megnyitják a forgalom előtt a Vásárhelyt észak felől elkerülő utat.

A héten megnyitják az elkerülőutat a forgalom előtt!

Vásárhelyi úszóinkra is büszkék lehetünk, hiszen a Hódúszó SE versenyzői 11 érmet hódítottak el a múlt hétvégén tartott megmérettetésen.

11 érmet hoztak a Hódok a Hóvirág Kupáról

Ma a Klaudiák ünnepelnek, ne felejtsék el felköszönteni Őket! 🙂 

Ezen a napon történt, csak sokkal korábban:

2008 – Bulgária elismeri Koszovó függetlenségét

További szép napot kívánunk! 🙂 

Forrás: wikipédia