íme az idei farmerdivat! 1

A feszülős farmerek korszaka leáldozóban van, ugyanis “megújult erővel” tértek vissza a divatvilág kifutójára a trapéznadrágok, a “mom” és “boyfriend” fazonok. 

 

Régi jó barátunk, a trapéz nadrág

Jelentjük, a trapéz nadrág ismét a visszatért. Van, aki örül neki, van, aki kevésbé. Abban azonban mindenki egyetért, hogy a legtöbb alakon jól áll és számos módon kombinálható. A 70-es évek ikonikus ruhadarabja rövidebb változatban tért vissza az üzletek polcaira.  A megfelelő ruhadarabokkal és magassarkú cipőkkel kombinálva lélegzetelállító hatást érhetünk el vele.

íme az idei farmerdivat legvagányabb darabjai! 1
Magas, vékony lányokon különösen jól mutat ez a fazon

Boyfriend stílus

A túlméretezettnek tűnő boyfriend nadrágokkal vigyázni kell! A magasított derekú, bő szárú farmer nem mindenkinek áll jól. A férfiasabb ruhadarabot érdemes nőiessé tenni a kiegészítőkkel.

íme az idei farmerdivat legvagányabb darabjai! 2
A szaggatott feltűrt farmer éli virágkorát

 

Anyuka farmer

A mom jeans a a 80-as és a 90-es években vált divatossá Amerikában. Elsősorban a középkorú nők viselték a magasított derekú farmert- innen az elnevezés. Az évtizedek alatt azonban nem sikerült kikopnia a divatból. Évről évre előkerül, mindig egy kicsit új köntösben. Szinte mindenkinek jól áll, ezért is olyan népszerű. Térhódításának az is kedvez, hogy iszonyatosan kényelmes.

íme az idei farmerdivat legvagányabb darabjai! 3
Mi imádjuk ezt a stílust

 

Bátran lehet válogatni! 🙂

 

Képek forrása: pixabay.com/hannahlouisef.com/waketowear.com/kaboompics.com