Portálunk főszerkesztője kapta Csongrád Megye Sajtódíját

Pintér M. Lajosnak, a Promenád és a Makó Híradó főszerkesztőjének ítélte idén a Csongrád Megyei Önkormányzat az elismerést, melyet az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulója alkalmából rendezett Nemzeti esten adtak át Szegeden.

Az ünnepségen Csongrád Megye Díszpolgára címmel tüntették ki Trócsányi László igazságügyi minisztert, a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) professzorát.

Balogh Elemér jogtörténész, az SZTE jogi karának dékánja hangsúlyozta, Trócsányi László hatalmas elméleti tudásához rendkívüli gyakorlati érzék, kiváló kapcsolatteremtési képesség társul. 2014-től irányítja az igazságügyi tárcát, a jogtörténetbe valószínűleg úgy fog bevonulni, mint a kodifikátor miniszter: az elmúlt négy esztendőben megújultak az anyagi és eljárásjogi kódexek, először készült önálló közigazgatási perrendtartási törvény.

Portálunk főszerkesztője kapta a Csongrád Megye Sajtódíjat 59

Trócsányi László hangsúlyozta, díjai közül az egyik legkedvesebb a díszpolgári cím, amellyel a közösség ismerte el munkáját.

Kiss-Rigó László szeged-csanádi megyéspüspök ünnepi beszédében kifejtette, szükség van a márciusi ifjak lelkületére, “azért emlékezünk, hogy a forradalmárok bátorságából mi is bátorságot merítsünk”. Erőfeszítés nélkül nincs eredmény, áldozat nélkül nincs siker – mondta.

Portálunk főszerkesztője kapta a Csongrád Megye Sajtódíjat 7

A szabadságnak, függetlenségnek ma is vannak ellenségei, “az értéksemlegesség diktatúrájának harcosai” – hangsúlyozta a püspök, hozzátéve: fel kell velük venni a küzdelmet.

Az ünnepségen Kakas Béla (Fidesz-KDNP), a Csongrád Megyei Közgyűlés elnöke más elismeréseket is átadott. Kiemelkedő teljesítményéért elnöki kitüntető díjat kap Cao Cseng-jin, a kínai Senhszi tartomány kereskedelmi képviselője. Csongrád Megye Sportjáért és Ifjúságáért díjban részesült Bartók Csaba kézilabdázó, edző és Bán Sándor úszóedző. A Csongrád Megyéért díjat a Csongrád Megyei Polgárőr Szövetség, Török György, a Magyar-Szerb Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, valamint a Duna-R Kft. kapta meg.

Portálunk főszerkesztője kapta a Csongrád Megye Sajtódíjat 63  Portálunk főszerkesztője kapta a Csongrád Megye Sajtódíjat 60 Portálunk főszerkesztője kapta a Csongrád Megye Sajtódíjat 58 Portálunk főszerkesztője kapta a Csongrád Megye Sajtódíjat 52 Portálunk főszerkesztője kapta a Csongrád Megye Sajtódíjat 51 Portálunk főszerkesztője kapta a Csongrád Megye Sajtódíjat 47 Portálunk főszerkesztője kapta a Csongrád Megye Sajtódíjat 44 Portálunk főszerkesztője kapta a Csongrád Megye Sajtódíjat 42 Portálunk főszerkesztője kapta a Csongrád Megye Sajtódíjat 41 Portálunk főszerkesztője kapta a Csongrád Megye Sajtódíjat 37  Portálunk főszerkesztője kapta a Csongrád Megye Sajtódíjat 35 Portálunk főszerkesztője kapta a Csongrád Megye Sajtódíjat 32 Portálunk főszerkesztője kapta a Csongrád Megye Sajtódíjat 28 Portálunk főszerkesztője kapta a Csongrád Megye Sajtódíjat 27 Portálunk főszerkesztője kapta a Csongrád Megye Sajtódíjat 26 Portálunk főszerkesztője kapta a Csongrád Megye Sajtódíjat 25 Portálunk főszerkesztője kapta a Csongrád Megye Sajtódíjat 24 Portálunk főszerkesztője kapta a Csongrád Megye Sajtódíjat 22 Portálunk főszerkesztője kapta a Csongrád Megye Sajtódíjat 21 Portálunk főszerkesztője kapta a Csongrád Megye Sajtódíjat 5 Portálunk főszerkesztője kapta a Csongrád Megye Sajtódíjat 7 Portálunk főszerkesztője kapta Csongrád Megye Sajtódíját 15 Portálunk főszerkesztője kapta a Csongrád Megye Sajtódíjat 3 Portálunk főszerkesztője kapta a Csongrád Megye Sajtódíjat 4 Portálunk főszerkesztője kapta a Csongrád Megye Sajtódíjat 1 Portálunk főszerkesztője kapta Csongrád Megye Sajtódíját 4 Portálunk főszerkesztője kapta Csongrád Megye Sajtódíját 3