Hétvégi szerelmi horoszkóp: Csak csajoknak

A bikák nem lelik örömüket a randizásba, ezért inkább önmagukkal foglalkozzanak a hétvégén. Az ikrek pedig bátran villogtassák meg intelligenciájukat, hiszen a tudás csak szexi lehet.

Kos

Ha még nem találtad meg a párod, akkor fektess egy kicsit több energiát a pasizásba. Ha már egy ideje párkapcsolatban élsz úgy érezheted, túlságosan kiszámítható minden. Nyiss az újdonságok fel, persze kizárólag párkapcsolaton belül!

Bika

Amíg az életed más területeivel sem vagy elégedett, a randizás sem okoz örömöt. Előbb magadban teremts egyensúlyt utána keresd a nagy őt. A párkapcsolatban élőkön eluralkodhat a féltékenység. Próbálj meg higgadt maradni!

Ikrek

Az intelligencia szexi! Ne félj megvillogtatni a tudásod. A párkapcsolatban élők közelebb kerülhetnek egymáshoz. A párod kivételesen nyitott a lelkizésre, szívesen mesél magáról, így sikerül olyan dolgokat is megtudnod róla, amit eddig nem is gondoltál volna.

Rák

Nem a te műfajod az egyéjszakás kaland! Mondj le róla. A párkapcsolatban élők még soha nem voltak ennyire egymásra hangolódva.

Oroszlán

Egyre kevésbé jön be az a férfi, akivel mostanában randizol. Talán adni kéne neki még egy esélyt!?  Ha párkapcsolatban élsz előfordulhat, hogy minden apróság miatt beszóltok egymásnak, de valójában nem ezek bosszantanak titeket. Jóval mélyebben húzódik a probléma köztetek.

Szűz

A szinglik életében Mr. Tökéletes megjelenhet a hétvégén. Párkapcsolatban élők figyeljenek egymásra, beszéljenek meg minden apróságnak tűnő gondot.

Mérleg

Az egyedülállók figyeljenek arra, hogy ne sétáljanak bele mindig ugyanabba a hibába. A szerelmesek mindenképp kérjék ki a párjuk véleményét ha fontos döntéseket kell meghozniuk.

Skorpió

Megtudhatsz az exedről egy új infót, ami teljesen lesokkol. Eddig biztos voltál benne, hogy túl vagy rajta, de ha ilyen érzékenyen érint a téma, talán mégiscsak érzel még iránta valamit, nem gondolod?

Nyilas

Olyan sok a párkapcsolati probléma a baráti körödben, hogy úgy érzed egyáltalán nem vágysz párkapcsolatra. Ha párkapcsolatban élsz a hétvége szenvedélyesen telhet. Egyik pillanatban vitáztok, a másikban imádjátok egymást.

Bak  

A barátnőd olyan sztorikat mesél a kalandjairól, hogy mellette uncsinak érzed a szerelmi életed. Párkapcsolat: a szerelmed nincs túl jó passzban, de az optimizmusod és a tanácsaid kirángathatják a depresszióból.

Vízöntő

Szingliként unalmasnak érzed a szerelmi életed. Ne keresd a Nagy Ő-t folyamatosan, inkább szórakozz a barátaiddal. A párkapcsolatban élőket a párjuk elhalmozza meglepetésekkel, figyelmességekkel és nem is vár cserébe semmit. Azért mégiscsak jól esne neki, ha viszonoznád a kedvességet, legalább egyszer-egyszer.

Halak

Ha egyedülálló vagy két szuper pasi közül is választhatsz a hétvégén. A párkapcsolatban élők engedjék a párjukat szervezkedni a békesség kedvéért!

 

Forrás: cosmopolitan.hu

Kép: pixabay.com