Megújult a Promenad.hu – tartson velünk a hírek főutcáján! 3

Köszöntjük az Olvasót az újjászületett Promenad.hu oldalon! Mától modern köntösben és újragondolt, fiatalos tartalommal jelentkezik Hódmezővásárhely és térsége hírportálja.

Fiatal, dinamikus csapatunk szerkesztésében az újratöltött Promenadon mindenki megtalálhatja az őt érdeklő témákat a közérdekű helyi információktól és programoktól a nagyvilág „bréking” történéseiig, a könnyed szórakozástól az életmódtippekig, a magas kultúrától a komoly közéletig és szaftos politikai sztorikig.

A hagyományos, megkérdőjelezhetetlen értékeket a 21. század legkorszerűbb eszközeivel és megjelenítési formáival párosítjuk azért, hogy kiszolgáljuk Önöket.

Számítunk az Olvasókra is! Szóljon hozzánk, tartson velünk, ossza meg velünk a gondolatait, híreit! Panaszkodjon, írja meg, ha valami nem tetszik, valami botrányosra, valami elkeserítőre, valami szomorúra vagy éppen valami örömtelire bukkan Hódmezővásárhelyen vagy térségében! Mi pedig utánajárunk, kikutatjuk, feldolgozzuk és bemutatjuk. Hogy közösen okuljunk belőle.

A mi Promenadunk: a hírek főutcája.

A biztos pont: ahol életre kelnek a hírek. Mértéket tartunk, és értéket közvetítünk. Semmi sem maradhat titokban – velünk mindent megtudhat!

Pintér M. Lajos
főszerkesztő