Kisorsolták az országgyűlési képviselőjelöltek sorrendjét 9

Három országgyűlési képviselőjelölt nyilvántartásba vételét utasította el a Csongrád 04. Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Bizottság. Így már csak 11-en kerülnek fel a szavazólistára. Képünk a sorsoláson készült.

Visszautasította a választási bizottság Jankó Imre, az Opre Roma – Cigány Demokrata Néppárt országos egyéni képviselőjelöltje nyilvántartásba vételét, ugyanis az általa leadott aláírásgyűjtő ívek ellenőrzése során kiderült, hogy a minimális 500 érvényes aláírás helyett csak 423-at kapott. Szintén visszautasította a bizottság Kolompár Miklós, a Közösen Egymásért Demokratikus Néppárt jelöltje nyilvántartásba vételét, ugyanis ő csak 295 érvényes aláírást gyűjtött. És nem fog szerepelni a jelöltek között Dömötör Anikó, az Európai Roma Keresztények Jobblétéért Demokratikus Párt jelöltje sem, miután csak 422 érvényes aláírást gyűjtött össze.

Így a jelöltek sorrendje a szavazólapon a korábbiakhoz képest így változott.
1. Lázár János – Fidesz – KDNP
2. Szimandlné Nagy Ibolya – Összefogás Párt
3. Szimandl János – Családok Pártja
4. Rója István – MSZP-PM
5. Kiss Attila – Jobbik
6. Pongrácz Gergely – LMP
7. Farkas Tamás – Magyar Kétfarkú Kutyapárt
8. Szimandl Tamás – Magyarországon Élő Dolgozó és Tanuló Emberek Pártja
9. Nagy Gyula Imréné – Magyar Munkáspárt
10. Kaszab Zsolt – Sportos és Egészséges Magyarországért Párt
11. Jakab Tamás – Momentum Mozgalom

A választási bizottságba a Fidesz-KDNP Nagy Attilát, a Jobbik Szabó Róbertet, az MSZP és Párbeszéd Magyarországért Párt Kovácsné Horváth Zsuzsannát delegálta.