Kemény küzdelemre számíthatunk!

Ősszel hétgólos vásárhelyi sikert hozott ez a párosítás, igaz ennek ellenére nem volt könnyű a mérkőzés a HLKC számára. A meccs pikantériája lehet az is, hogy a KSZSE kispadján Gaál Adrienn vezényel, aki korábban Vásárhelyen volt tréner, ráadásul a játékosok között is akadnak egykori HLKC játékosok.

A tavaszi mérleget tekintve a HLKC 50%-os: 2 győzelem, 1 döntetlen és 2 vereség. A szegediek pedig 1 győzelmet szereztek és 4 vereséget szenvedtek el. Ugyanakkor ne felejtsük el, hogy a győzelmet pont a Kispest ellen sikerült elérniük.

Küzdős és hajtós mérkőzés lehet a vége, hiszen mindkét gárda számára a bennmaradás a cél, a szegediek ráadásul eddig szerzett hét pontjukkal még inkább az életükért küzdenek.

Koncentrált és jó egyéni teljesítményekkel bíró játékra lesz szükségük Varga József tanítványainak. Jó hír lehet, hogy a HLKC heti edzéseit nem nehezítette sérülés.

„A KSZSE otthonában általában mindenki alaposan megizzad, megdolgozik a 2 pontért. Úgy gondolom a vasárnapi meccsen is szoros és nagy csata várható, de remélem, mi jövünk haza nyertesen. Motiváltaknak kell lennünk, úgy mint az Orosháza ellen. Mindenkinek “oda kell tennie” magát, nagy szükségünk lesz a jó egyéni teljesítményekre és az egységes csapatmunkára” – nyilatkozta a hlkc.hu-nak Székesi Fanni, a csapat beállósa.

Kézilabda Szeged SE – Hódmezővásárhelyi LKC
NBI/B keleti csoport, női felnőtt bajnokság – 19. forduló
2018. március 11., 18.00 – Szeged, Etelka sor spcs.
Játékvezetők: Sándor György, Szabó Balázs
Versenybírók: Fekete Szabolcs József, Miklós Melinda

 

Forrás:hlkc.hu