Vidáman ünnepelték a nőket Székkutason 15

Peller Károllyal, a Budapesti operettszínház táncos-komikus színészével mulattak a székkutasi lányok-asszonyok ma este a Murgács Kálmán Művelődési Házban. A nőket a műsor előtt Szél István polgármester köszöntötte.

A nemzetközi nőnapi ünnepségre megtelt a Murgács Kálmán Művelődési Központ színházterme. És nem csak a gyengébb nem tagjai foglaltak helyet a széksorokban, de szép számmal akadtak a néző közt férfiak is. Amint egyikük megjegyezte, csak kísérőként érkezett, de persze az operettműsor is nagy vonzerőt jelentett neki is, hogy eljöjjön.

– A nők, azaz az asszonyok a család központjai, ezért kell rájuk ezen a napon külön is figyelni és ünnepelni. Azt hiszem, hogy vagy száz éve teszik világszerte minden esztendőben – mondta Kis Alberné.  Hozzátette, hogy feleségként a férfiak másik felei, azaz kiegészítik egymást. Így lesz a két félből egész(ség).

Vidáman ünnepelték a nőket Székkutason 1

Kiss Alberné szerint a nők a családok központjai.

– A nők a család központja felnőtt korukban, de gyerekként is máshogy kell hozzájuk állni, mintha fiúk lennének. A lányok kicsi korukban is igénylik a gyengédséget, jobban, mint a kisfiúk – mondta Lakatosné Varga Éva. – Négy fiam van, akik reggel azonnal fel is köszöntöttek egy-egy szél világgal, de már kora reggel sms-t is kaptam tőlük. De a két unokámra is büszke lehetek.

Vidáman ünnepelték a nőket Székkutason 2

Lakatosné Varga Évát reggel először sms-ben köszöntötték a fiai, majd virágot kapott tőlük.

– Ez az nap azért is fontos nekünk férfiaknak, mert ilyenkor hangsúlyosabba ki tudjuk fejezi a nők iránti megbecsülésünket, szeretetünket. Személy szerint úgy gondolom, hogy ezt normális körülmények között minden nap meg kellene tennünk – mondta köszöntőjében Szél István polgármester. Hozzátette: sokszor bele sem gondolunk, hogy a nők mennyi mindent megtesznek értünk.

Hallgassa meg a polgármester köszöntőjét:

Vidáman ünnepelték a nőket Székkutason

Az ünnepi műsor második felében Peller Károly, a Budapesti Operettszínház táncos-komikus színésze klasszikus operettslágerekből álló műsorával aratott többszörös vastapsot, s csalt időnként könnyet a lányok, asszonyok szemébe.