Hódmező habja – napi netszemle 1

Körös-toroki nyár, gazdagító szex, hangulatjavító kefir. Keddi koffeinbomba: a legforróbb, legpikánsabb és legédesebb hírek kistérségből és nagyvilágból.

Rendezvénytér

Hangol a Körös-torok.

Fagyok ide vagy oda, a csongrádi strand már a nyárra készül, az ennek kapcsán tartott fórumról tudósít a Delmagyar.hu.

„Tavaszra felújítják a volt honvédüdülőt, az egykori kiskempinget parkolóként és rendezvénytérként egyaránt használják majd, utóbbi cél érdekében erős világítást szerelnek fel. Vágtak ki fákat, de ültettek is. A nyárfasort is rendbe kell hozni, de erre már csak az idei szezon után kerítenek sort.”

Készül a szezonra a Körös-torok

Nem kapnak belépőkártyát a körös-toroki üdülőtulajdonosok, hiszen szabályosan úgyis csak a házaik alatt parkolhatnak, máshol tilos lesz. Egyebek mellett ilyen témákról is szó volt azon a csongrádi fórumon, amelyet az üdülőterülettel kapcsolatban tartottak a vállalkozóknak és a nyaralótulajdonosoknak. A tavalyi fórum azért maradt el, mert akkor még várták a pályázatok elbírálását.

Aktivitás

A hangulatjavító kefir.

Az erjesztés, erjedés egészségünkre gyakorolt jótékony hatásairól vall a Promenad.hu cikkében Ciortea Péter aneszteziológus belgyógyász.

„A probiotikumok még az idegrendszerünkre is pozitív hatással vannak: egy amerikai tanulmány szerint napi két pohár természetes joghurt elfogyasztása a bennük található probiotikumok révén lecsökkenti az agy érzelmekért és fájdalomért felelős területeinek aktivitását, a döntéshozatalért felelős régió aktivitása pedig megnő, és növekszik a szerotonintermelés, így depresszió, vagy tavaszi fáradtság ellen is javasolt.”

A kefir is javíthatja hangulatunkat | Promenád.hu – a vidék hírportálja

Ha azt halljuk: „erjesztés, erjedés”, nem biztos, hogy ennek a vegyi folyamatnak az egészségünkre gyakorolt jótékony hatása jut először eszünkbe. Pedig nagyon is összefügg vele! Erről beszélgettünk Épkézláb című magazinunkban dr. Ciortea Péter aneszteziológus belgyógyásszal. Az erjesztést, ételek tartósítására már évezredek óta használja az emberiség.

Kulcs

Tóth Gabi szerelme.

Vége a titkolózásnak: újra szerelmes Tóth Gabi, párja pedig nem más, mint a Séfek séfe című műsor egyik zsűritagja, Krausz Gábor – leplezi le a Lokál Online.

„Mindketten ugyanazt a fotót osztották meg a közösségi oldalukon, ezzel is jelezve, hogy valóban egy párt alkotnak. A képen összekulcsolták a kezüket, így bizonyítva, hogy egymáshoz tartoznak. Rengeteg gratuláló üzenetet kaptak a rajongóktól, volt, aki már nevet is adott a párosnak Gabi & Gabinak hívta őket.”

Vége a titkolózásnak! Újra szerelmes Tóth Gabi | Lokál

Vége a titkolózásnak: újra szerelmes Tóth Gabi, új párja pedig nem más, mint a Séfek séfe című műsor egyik zsűritagja, Krausz Gábor. A sztárséf elismerte a Lokálnak, hogy valóban egy párt alkotnak Gabival, és nem is lehetne boldogabb.

Ágytorna

Szex a lelke mindennek.

A kiegyensúlyozott nemi életnek köszönhetően kevésbé stresszesek lehetnek a hétköznapok, jobb lesz a munkamorál, magasabb a fizetés – állítja az Origo.hu.

„Az Institute for the Study Labor kutatása szerint azok az emberek, akik rendszeresen élnek nemi életet, jobban teljesítenek a munkában, és elkötelezettebbek is. Ráadásul a kutatás kimutatta, hogy azok, akik hetente legalább négyszer bújnak ágyba, azok jobban keresnek, mint akik ennél kevesebbszer. A rendszeres szex összefüggésbe hozható az alacsonyabb stressz-szinttel és a magasabb produktivitással.”

A jó szex a magasabb fizetés titka

Egyre inkább bebizonyosodni látszik a tétel, hogy mindennek az alapja a jó szex. A kiegyensúlyozott nemi életnek köszönhetően kevésbé stresszesek lehetnek a hétköznapok, amely így jobb munkamorált és fizetést is eredményezhet. Az Egyesült Államokban egyre több tanulmány készül az emberek nemi életéről, és hogy az milyen hatással van a kommunikációra, valamint a munkahelyen mutatott teljesítményre.