Ha többet szexelünk többet is keresünk!

A heti négyszeri hancúr biztos út a sikerhez…

A kiegyensúlyozott élet alapja a jó szex bizonyosodott be egy legújabb kutatás szerint. Ha kevésbé vagyunk stresszesek gördülékenyebbé válnak a hétköznapok, amely jobb munkamorált, ezáltal több fizetést is eredményezhet. Az Egyesült Államokban egyre több tanulmány készül az emberek nemi életéről, és hogy az milyen hatással van a kommunikációra, valamint a munkahelyen mutatott teljesítményre – írja az Origo. Ennek ellenére a legújabb felmérések szerint az amerikaiak több mint fele nem beszél kedvesével a szexuális életéről.

Más szavakkal, a rossz kommunikáció függvénye a rossz szex.

A felmérést készítő Lasting alapítója szerint a probléma gyökere az, hogy a legtöbb ember kényelmetlenül érzi magát, ha a vágyairól kell beszélnie, mivel nem tudja a párja, hogyan reagál majd a fantáziáira. 

Ha többet szexelünk többet is keresünk! 1
Több szex = stresszmentes hétköznapok = kimagasló teljesítmény a munkában

 

A be nem teljesedett vágyak pedig elégedetlenséghez vezetnek, amely stresszesebbé teszi a mindennapokat.

 

Egy másik 20 ezer páron végzett tanulmány pedig kimutatta:

  • 12 százalékuk egyáltalán nem szexelt a tavalyi évben,
  • 21 százalékuk csak néhányszor,
  • 34 százalékuk havi 1-2 alkalommal,
  • 26 százalékuk heti 1-2 alkalommal,
  • 7 százalékuk heti 5-6 alkalommal.

 

Mutatjuk mi köze mindezeknek a munkához!

Az Institute for the Study Labor kutatásai szerint azok a párok, akik rendszeresen élnek nemi életet sokkal jobban teljesítenek a munkában. Ha mindez nem lenne elég a kutatás arra is rávilágított, hogy akik heti négyszer hancúroznak sokkal többet keresnek, mint az átlag. Azt azonban ne felejtsük el, hogy mindennek az alapja a jó kommunikáció.