Botka és a Jobbik emberei fogják Márki-Zay kezét 1

Egyre inkább úgy tűnik, a szavakban független hódmezővásárhelyi polgármester egyszerre kötődik szorosan a Jobbikhoz és Botka László szegedi szoci polgármesterhez.

Egyre kevésbé titkolja jobbikos és szocialista kötődéseit Hódmezővásárhely amúgy „függetlenként” megválasztott új polgármestere. Márki-Zay Péter nem különösebben törődik már a konspirációval, erre utal, hogy a polgármesteri jogkör hétfői átadás-átvételére portálunk információi szerint komoly testőrséggel érkezett, melynek tagjai között

egyaránt megtalálhatóak voltak ismert jobbikosok (így például Hegedűs Lórántné országgyűlési képviselő), valamint a szocialista szomszédvár, Szeged MSZP-s első embere, Botka László belső köréhez tartozó személyek is.

Míg a függetlenségével kampányoló Márki-Zay Pétert a szegedi baloldal és a Vona-párt kommandósai alkotta gárda erősítette, értesüléseink szerint Hegedűs Zoltán lemondott fideszes alpolgármester mindössze Cseri Tamás fideszes önkormányzati képviselővel érkezett a Városházára.

A médiában immár az országos összellenzéki összeborulás mestertervével roadshow-zó „független” Márki-Zay mellett hétfőn ott állt Dombi-Kiss László, a Jobbik vásárhelyi elnöke és Molnár Lászlóné, a párt önkormányzati képviselője is, valamint – mondták informátoraink – az a Dr. Faludi Csaba szegedi ügyvéd is részt vett az átadáson, akinek a felesége a Hód-Mezőgazda Zrt. ügyvédje. Sőt, ha már erre jártak, úgy merő „véletlenségből” Botka László szegedi szocialista polgármester két közvetlen munkatársa is érdekesnek találta az átadás-átvételt, hogy „önzetlenül” besegítsen Márki-Zaynak a munkakezdésben…

Egyre többeket foglalkoztat a kérdés:

tulajdonképpen mitől vagy kitől is független Márki-Zay Péter?

Fotó: Facebook