Morvai Krisztina támogatja a békemenetet 1

– Attól tartok, ez lenne az utolsó alka­lom – négy évig –, amikor nemzeti érzelmű, bevándorlásellenes magyar emberek tömegesen az utcára mehetnének, ha az ellenzék győznemondta a Magyar Idők megkeresésére a békemenetről Morvai Krisztina, indokolva, miért támogatja újbóli megtartását.

A Jobbik 2014-es európai parlamenti lista­vezetője, független EP-képviselő szerint, akik most hatalomra kerülhetnek az abszurd koordinált vagy csendben egyeztetett jelöltállítás révén, nyolc éven át brutálisan elfojtották a gyülekezési jogot.

Morvai Krisztina támogatja a békemenetet

– ­Március 15-én közvetlen közelről fújták az arcomba a rendőrök a könny­gázt ­2009-ben, amikor már hivatalosan EP-képviselőjelölt voltam. Borítékolom: ugyanez várna azokra, akik a migrációpár­tiak hatalomra kerülése esetén az első tízezer betelepített miatt az utcán próbálnának tiltakozni. Emiatt a következő öt hét és az április 8-i ország­gyűlési választás sorsdöntő lesz a magyarság számára – jelentette ki.

 

Az ellenzék által támogatott független hódmezővásárhelyi polgármesterjelölt győzelme után Bayer Zsolt hirdette meg a következő békemenetet március 15-re.

Morvai Krisztina támogatja a békemenetet 2

A gyülekező 12 órától a Bem-szobornál kezdődik, a résztvevők innen vonulnak át a Kossuth térre, ahol közösen hallgatják meg Orbán Viktor miniszterelnök ünnepi beszédét. ­Eddig hatszor, 2012. január 21-én, március 15-én, október 23-án, 2013. ­február 5-én, október 23-án és 2014. március 29-én tartottak békemenetet az Orbán-kormány melletti kiállásként.

„Azt akarjuk, hogy a világ, benne Európa és az Egyesült Államok népei is megértsék, nem óhajtunk mást, csak békében, egyetértésben, a demokrácia keretei között, másokat tisztelve szabadon élni” – olvasható a békemenet alapvetéseiben.

Forrás: Magyar Idők

Fotók: Morvai Krisztina hivatalos facebook oldala, Pesti Srácok, magyarno.com