Az oroszlánoknak megmagyarázhatatlan hangulatingadozásai lehetnek, a bakoknak pedig a munkára érdemes koncentrálniuk.

Kos

Itt az ideje a kemény munkának. A felelősségeket és az erőfeszítéseket vállalnia kell, hogy feljebb léphessen. Önmagán is dolgoznia kell. Legyen kitartó, és ne feledje, a kemény munka mindig meghozza a gyümölcsét!

Bika

Valaki a környezetében a szükségesnél többször keresi a társaságát. Jól gondolja, felkeltette az érdeklődését!

Ikrek

Remek nap a mai arra, hogy megfigyelje és kielemezze a viselkedését.

Rák

Felkavaró élményben lesz része érzelmi kérdésben, ugyanis olyan valaki mutatja ki leplezetlenül  az ön iránti vonzalmát, aki régóta nem közömbös önnek.

Oroszlán

Saját maga számára is megmagyarázhatatlanok hangulati vagy viselkedési hullámzásai. Legszívesebben visszavonulna egy időre.

Szűz

Az újdonság varázsa kezd eltűnni, így van alkalma megkérdőjelezni, hogy képes-e keresztülvinni mindazon dolgokat, amikbe belefogott.

Mérleg

Most talán úgy érzi, hogy szerelmes, de előfordulhat, hogy nemsokára valaki máshoz fog vonzódni, aki sokkal jobban illik majd önhöz.

Skorpió

Egy új kapcsolat elején nem árt felmérni, ki mit vár és mit tud nyújtani. Lehet, hogy a másikban nincs meg az a fajta stabilitás, amire vágyik.

Nyilas

A mai napon szembesülhet személyes értékeivel és biztonság iránti vágyával.

Bak

Érdemes most munkahelyi előrelépésével törődnie egy kicsit, vagy ha váltani szeretne, akkor most menjen bemutatkozó beszélgetésekre.

Vízöntő

Társas viszonyai, különösen a másik nemhez fűződő kapcsolatai és konfliktusai a szokásosnál erőteljesebb érzelmi színezetet kapnak ma.

Halak

Nyomasztja egyik rajongójának közeledése, mert azt érzi, nem ön érdekli igazán.

Forrás: Velvet.hu