A Skorpióknak és a Nyilasoknak kedvez a mai nap. A Kosok figyeljenek magukra és környezetükben élőkre. Csak óvatosan az indulatokkal!

Kos

Ön alapvetően nyitott a szerelemre. Szereti ezt az érzést és amíg nem tapasztalja meg, hogy csak akkor léphet tovább a párkapcsolat egy más típusához, ha megállapodik, addig mindig engedni is fog a kísértésnek és szerelmes lesz újra meg újra.

Bika

Mindent megtesz azért, hogy vágyait beteljesítse, ám soha nem használna manipulatív vagy erőszakos eszközöket. Ez a korrektség bizonyítja.

Ikrek

Rendkívül jó képessége van arra, hogy csoportba szervezzen embereket, mégpedig sokszor a saját maga körül élőket! Sok Ikrek azért teszi ezt, mert így képes szem előtt tartani saját egyéni életcélját.

Rák

Újra és újra keres magának olyan területeket, hogy elmenekülhessen a valóság elől az álmok birodalmába. Lehet, hogy a képzeletében minden tökéletes, ám ezek egyelőre messze vannak a realitástól!

Oroszlán

Még ha kétségek gyötrik is azzal kapcsolatban, hogy jól döntött-e, igyekezzen továbblépni. Döntésein már nem változtathat, viszont bármikor kiléphet az új helyzetből.

Szűz

Szenvedélyét muszáj kiélnie. Vezesse le feszültségét, de ne másokon. Élményeit ossza meg kedvesével!

Mérleg

Azt a fajta stabilitást és kényelmet, amelyet meglévő kapcsolata megad, csak hosszú idő után tudná újra kialakítani egy új kapcsolatban.Mielőtt belevetné magát egy kalandba, gondolja végig, vajon megéri-e feladni mindezt.

Skorpió

Ma  rengeteg lehetősége lesz ismerkedni, ha kimozdul otthonról. Hajrá!

Nyilas

Most végre alkalma nyílik rá, hogy nyugodtan elmélyüljön a világ elől. Olvashat és elmélkedhet. Érdemes lejegyeznie mostani gondolatait, segítségükkel megtalálhatja a belső békét.

Bak

Nem tűri a féltékenykedés semmilyen formáját, mert az becsületében sérti. Annak ellenére így van ez, hogy tudja magáról, nem biztos, hogy ellenállna a kísértésnek.

Vízöntő

Hallatlanul nagy energiákkal rendelkezik, önnön múlik mire használja fel. Akár több dologba is belevághat egyidejűleg.

Halak

Ne csak akkor keresse fel barátait, ha szüksége van valamire, vagy ha úgy érzi, nekik szükségük van az Ön segítségére, hanem szórakozzanak is együtt.

Forrás: Velvet.hu