Kos 03.21 – 04.20 Ha valakihez közelebb szeretne kerülni, akkor nyitottabbnak kell mutatkoznia önnek is. Ez nem azt jelenti, hogy mindjárt fel kell tárnia lelkének legbensőbb bugyrait, de nem is szabad túl szűkszavúnak mutatkoznia. Az őszinte érdeklődés sem azt jelenti, hogy mindjárt a legintimebb dolgokra kell rákérdeznie a másik életéből. Legyen empatikus, de tapintatos is egyben! Az út lassan vezet a szívhez.

Bika 04.21 – 05.20 Alapos számvetést kell csinálnia, ha ki akarja húzni a hónap végéig. A mai napon a vágyai túlságosan félrevihetik ugyanis anyagi értelemben. Talán el is számolja magát, vagy egyszerűen nem törődik a pénzügyi keretekkel, annyira meg szeretne kapni valamit, amit meglát. Néha lehet meggondolatlan, de akkor ne csodálkozzon azon, ha ezért a családtagjai megróják önt.

Ikrek 05.21 – 06.21 Ön már csak ilyen: folyton kapkod. Most is egyszerre akar elintézni mindent, nem ad magának időt. Márpedig az ügyintézés, ha jól akarja csinálni, megkövetelné az aprólékosságot és a pontosságot. Különben könnyen elvéthet egy számítást, vagy elírhat valami fontos részletet. Ezzel pedig végül is magának csinál gondot és dupla munkát. Ne feledje a mondás igazságát: “Hamar munka ritkán jó!”

Rák 06.22 – 07.22 Ami most lehetetlen vállalkozásnak tűnik, arról hamarosan kiderülhet, hogy igenis lehetséges, és minden elképzelése mégiscsak megalapozott lehet. Amit ma tehet ennek érdekében, az az, hogy keresi a kapcsolatokat. Elsősorban az idősebb, megbízható, magasabb egzisztenciájú emberek körében. Azoknak higgyen, aki már maguk is bizonyítottak, akik mögött biztos hátteret lát, és akik nem esnek túlzásokba.

Oroszlán 07.23 – 08.23 Egy ideje már úgy érzi, hogy egy helyben topog, hogy nem halad előre az élete. A munkájában valóban így lehet, de ezen a téren most nem is nagyon van módja sürgetni a dolgokat. Az otthonára kellene most elsősorban koncentrálnia, mert ezen a téren érhet el sikereket. Megérett az idő a felújításra, vagy a cserére, amit a mai napon egy apróbb otthoni baleset, vagy háztartási zűr is jelezhet.

Szűz 08.24 – 09.22 Ha bizonyos területeken folytonosan gátlásokba ütközik, akkor meg kellene próbálnia más szemszögből nézni a dolgokat. Akkor a megközelítési módon is tudna változtatni esetleg. A gyerekeivel kapcsolatban pedig leginkább a türelem az, ami a megoldáshoz vezethet. A lassúbb fejlődés, akár a gyerekeiről, akár az üzletről van szó, még nem jelent kudarcot. Sőt: lehet ez épp a tartós eredmény záloga is.

Mérleg 09.23 – 10.23 A társával kapcsolatban olyan feszültségek kerülhetnek felszínre a mai nap folyamán, ami miatt igen nehezére eshet koncentrálni a teendőire. Ugyanakkor nem teheti meg, hogy ne feszegesse ezt a témát, mely éppen azért bukkanhat a felszínre ma olyan erővel, mert hosszú évek óta elnyomta azt magában. A múlt kísértetei ma erősebbek, de nem lehetetlen megsemmisítenie őket. Legyen ma bátor!

Skorpió 10.24 – 11.22 Ma legyen kicsit nagyvonalúbb! Hagyja rá az emberekre, hogy csináljanak, amihez kedvük van. Ezt akár a munkahelyén is megteheti, ha ön a főnök. A lazasággal éppen azt a kreativitást hozhatja ki a beosztottaiból, ami szükséges lenne ahhoz, hogy az üzlet újra lendületet vegyen. A megengedő stílusát értékelni fogják, és jobb főnöknek tűnhet a szemükben. Ha beosztott, akkor legyen ön a kreatív, a kezdeményező!

Nyilas 11.23 – 12.21 Önnek különös tehetsége van ahhoz, hogy az utolsó pillanatban is megmentsen veszni tűnő dolgokat. Ha ön sportoló, akkor bizonyára a csapata lelke. A munkahelyén is ma valóságos rajongói tábort alakíthat ki maga körül. A humorért nem kell a szomszédba mennie, de azért vigyázzon, nehogy megbántson valakiket. Ha kedvességgel vegyíti a viccelődést, akkor viszont leveszi az emberek válláról a terheket.

Bak 12.22 – 01.20 Mély és lelki eredetű problémák kerülhetnek ma a felszínre, amelyek már régóta hátráltatják önt a munkájában. Elsőre talán bosszankodik, vagy megijed, de be kell látnia, hogy valójában jobban járt, hogy most kitudódnak a dolgok. Most még elejét veheti a még nagyobb konfliktusoknak. Ha a hidegvére ma nem hagyja el, akkor a cselekedetei jutalmát hamarosan learathatja. Csak maradjon vidám!

Vízöntő 01.21 – 02.18 A dolgok talán nem éppen úgy sültek el, mint azt ön tervezte az utóbbi időben. Csalódott, pedig valójában még mindig nagyon jól áll a szénája. Tanulja meg azt is értékelni, ami van, és ne csak amiatt bánkódjon, ami valahogy mégiscsak kimaradt az életéből. A pozitív életszemlélettel azt is elérheti, hogy jobbat hoz ki a többiekből, akik körülveszik önt. Az ügyeletes mókamester szerepét amúgy is önre öntötték.

Halak 02.19 – 03.20 Ma inkább ne hozzon hosszú távú döntéseket! Túlságosan rózsaszínben látja ma a dolgokat ahhoz, hogy reálisan tudja értékelni a körülményeit. A jegyében járó bolygók most inkább a szerelem és egyéb irrealitások terén segítik önt. Valójában most nincs is kedve a földön járni. A körülmények kikényszeríthetik ugyan önből, de ez esetben könnyen orra bukhat. Akár szó szerint is a mai napon: nézzen a lába elé!

Forrás: blikk.hu