Dr. Kószó Péter alpolgármester hangsúlyozta, a vásárhelyieknek nyugodt fejlődésre, és nem politikai polgárháborúra van szüksége. Utóbbit az elmúlt hetek, hónapok alatti kampány időszakában sajnos kénytelen volt megtapasztalni a város. Ennek során személyes és személyiségi támadások is történtek. „Az elmúlt években azon dolgoztunk valamennyien, hogy Hódmezővásárhely nyugodt, békés város legyen, és lehetőségeinek megfelelően szépen fejlődjön a szebb jövő felé.  Hegedűs Zoltánnal jó magam 11 éve dolgozom együtt, 3 éve alpolgármester kollegám is. Mind személyisége, mind munkabírása és szellemi felkészültsége, moralitása alapján mondom azt, hogy egy rendkívül megbízható ember.  Olyan polgármestert szeretnénk látni, aki az embereket szolgálja, és felelősséggel tekint erre a városra. Hegedűs Zoltán ilyen ember!” – mondta az alpolgármester.

Dr. Kószó Péter

Fekete Ferenc képviselő felszólalásában kiemelte, Vásárhely 1999-ben és 2000-ben már megélte azt, ami most, 2018-ban sajnos ismét megvalósult: városunk a gyűlölködés és a megosztás helyszíne lett. „Mi, megválasztott képviselők már tanultunk abból, hogy ez nem hoz fejlődést, hanem lemaradást okoz, és a fejlődés megállását. Képviselőkként azt szeretnénk elérni a közeljövőben, hogy visszaálljon a nyugodtság, és a fejlődés abban a mederben, töretlenül haladjon tovább, mint ami 2014-ben Almási Istvánnal elkezdődött. Arra kérek minden vásárhelyit, mondjon erre a gyűlölködésre nemet, és szavazzon Hegedűs Zoltánra!” – osztotta meg gondolatait a képviselő.

Fekete Ferenc

Dr. Kovács László hangsúlyozta, a FIDESZ-KDNP felháborítónak tartja, hogy van olyan polgármester jelölt, aki budapesti politikai aktivistákat hív a városba és Soros György embereivel figyelteti meg a vásárhelyieket a polgármester választás alkalmával. „Kérjük a józan és mindig megfontolt polgárainkat, hogy ne üljenek fel a provokációnak, ne adjanak teret a rendzavarásnak, a rendbontásnak, hogy a választások tisztasága és Hódmezővásárhely békéje és nyugalma az eddigi mederben folyjon tovább. Kérjük a vásárhelyi választópolgárokat, hogy kiállásukkal őrizzék meg a város békéjét, hogyne legyen az országos politikai játék színtere. A február 25-i választásnak tétje az is, hogy megtudjuk védeni városunk legendás összefogását. Ezért mindenkit arra kérünk, hogy február 25-én szavazzon Hegedűs Zoltánra!” – zárta gondolatait a képviselő.

Dr. Kovács László

(X)