Közel minden általános iskolában lezajlottak a fél évi vizsgák. A végzős diákok most igen nagy tempóban készülnek a középiskolai kötelezettségeikre. Zenei pályára készül kislányunk, épp zajlanak a  felvételi vizsgái, meghallgatásai.

Gyermekünk tegnap vett részt  a Péczely Attila Alapfokú Művészeti Iskola által szervezett az Ifjú Zongoristák Csongrád Megyei Találkozóján igen szép sikerrel.

Pár perce egy kedves ember csengetett hozzánk egy kék autóval, hogy a Kaszap utcán talált egy mappát és egy tájékoztató füzetet. Elmondta, úgy gondolja, nagyon ügyes gyermeké lehet és fontos lehet számára, elhozta. Nem tudtuk, hogy elveszett, azt sem, hogyan került oda. (valószínű autó tetején maradhatott)

Tényleg fontos, értékes anyagok lettek meg!

Hálás szívvel vettem át, de olyan gyorsan zajlott minden, hogy tulajdonképpen igazán részleteket nem kérdeztem. A mappán több autó is áthajthatott.

Rendhagyó, hogy igaz hétvége van, de mégis, aki szívében szeretet van, az cselekszik.

Félredobva heverhetett volna tovább, kerülhetett volna kukába is megrongálva, mint általában egy másnak értéktelen talált tárgy.

Meg kellett állni, felvenni, időt tölteni vele.

Mi is hasonlóan cselekszünk adott helyzetben.

A mai eset is azt bizonyítja, hogy a jó Istennek hála, igen is vannak őszinte emberek, akik szívből cselekednek.

Példaértékű minden feltétel nélküli szeretetből való megnyilvánulás.

Ezúton Önök által is szeretnénk még egyszer megköszönni a kedvességét a becsületes megtalálónak:) hátha hallgatja a műsort.

Köszönet a Rádió 7 ismételt közbenjárásának!

Továbi kellemes hétvégét kívánunk minden kedves Rádió 7 munkatársnak és hallgatónak!

Üdv. Pósa család