Kos 03.21 – 04.20 A beszédes Merkúr ma az ön jegyében járó Uránusszal áll kedvező fényszögben. Ez pedig egyszerre növeli meg vonzerejét és jelentőségét. Használja ki a sors adta lehetőségeket a kapcsolatai építésére, rendbetételére, de semmiképp se akarjon visszaélni vele. A kedvessége, személyisége bája most sokakat elbűvölhet, és nincs is ebben semmi rossz. Csak ne tegyen senkinek felelőtlen ígéreteket. Főleg, ha tartósságra vágyik.

Bika 04.21 – 05.20 Kedves, megnyerő stílusával ma bátran hódíthat, ami jó. A vonzerő, a megjelenés a karrier szempontjából is fontos, készüljön fel egy kedvező fordulatra! Szépítse magát a holnapi nagy megjelenésre! A legjobb, ha már délután elmegy egy szépítő kúrára, kozmetikai kezelésre, vagy fodrászatba. A családi háttérre most minden eddiginél nagyobb szüksége lehet, ha bizonyítani akar a nagy életharcokban.

Ikrek 05.21 – 06.21 Ma a Hold és a Nappal kapcsolódó uralkodó bolygója, a Merkúr is a tanulmányok, a magasabb szellemi megismerés irányába viszik lelkét. Olyan felismerésekre, tapasztalatokra juthat, ami kitágítják szellemi-lelki horizontját. Ehhez esetleg egy külföldi utazás is hozzájárulhat. Ha otthon van, egy nagyszerű könyv, vagy cikk nyithatja fel a szemét. Tapasztalatai a jelenlegi pozíciójában is segítségére lesznek.

Rák 06.22 – 07.22 Párkapcsolati problémájával kapcsolatban segítséget kellene kérnie egy idősebb embertől, gyakorlott terapeutától, vagy asztrológustól! Ha már jó ideje együtt él is a társával, s a kapcsolatukat nagyon harmonikusnak élte is meg, az utóbbi időben úgy érezhette, hogy eltávolodtak egymástól. A párja ma azzal a meglepő kéréssel állhat elő, hogy külön utakon folytassák az életüket. Ön máshogy érez?

Oroszlán 07.23 – 08.23 Szerelmi élete most igazán kalandos lehet, de az igazit csak akkor leli meg, ha megvan önben a kellő ragaszkodás. Ellenkező esetben egy-egy futó kalandról hamar kiderülhet, hogy inkább keserűség és szégyen, mintsem magával ragadó boldogság. A nagyravágyás pedig egyenesen csapdának bizonyulhat: ne kergessen túlzó illúziókat! Minden tapasztalat, amit most szerez a társkapcsolatról hasznára válhat.

Szűz 08.24 – 09.22 Álmodozóbb és irreálisabb lehet, mint valaha. A Neptunusz és a Vénusz közeledése a párkapcsolatára lehet illúziókeltő jó hatással. A kedves lelkének ingadozását, változásait minden pillanatban megérzi, de ön stabil tud maradni. Ennek következtében most érzelmileg és tettekkel is megalapozhat egy családot, otthont, ha eddig nem tette volna. Ha pedig már van otthona, a fontos és szükséges felújításokat végezhet el.

Mérleg 09.23 – 10.23 A mai napon sokat tehet azért, hogy megalapozza pozícióját, hogy tovább lépjen a ranglétrán, emelkedjen a pályáján. A hét legelső napján sokkal inkább megnyerheti a magas állásúak támogatását, mint a hét további napjain bármikor. Ha ezt elérte, akkor pedig már arra is gondolhat, hogy többet tegyen a puszta kötelességnél. Az önmegvalósítás, önmaga kiteljesítése lehet a cél ebben az esztendőben.

Skorpió 10.24 – 11.22 Uralkodó bolygója ismét az Uránusszal kerül nehéz fényszögbe, ezért még az ön csapongásra hajló lelkét is megviselhetik a változások. Mégis megújulásra számíthat a kapcsolatai terén. Ha a régi már teljesen elmúlt, akkor felbukkanhat egy másik fél. De ha van remény, a régi kedvessel is felújulhat a kapcsolat. Minden azon múlik, mekkora az ön hite. Bíztatás, hogy ez a mai lehet az utolsó próbatétel az ön számára.

Nyilas 11.23 – 12.21 Az uralkodó bolygójával kapcsolódó Plútó a mélyreható átalakulás szükségességét jelzi. Az átalakulás mindig válsággal jár, de nem kell, hogy ez feltétlenül felbomlást is jelezzen. A Vénusz jelenléte kellemesen fűszerezi a kapcsolatait most, még ha néha úgy is érzi, hogy melléfogott. A baklövések is hasznos tanulságokkal szolgálhatnak most az ön számára. Tervezzen, és nézzen pozitívan a jövőbe!

Bak 12.22 – 01.20 Az uralkodó bolygójával fényszögben álló Vénusz ébreszti fel önben újra a szerelmes kedvet: a szíve újra kivirágzik. Az illúziók ugyan túlzónak bizonyulnak, de lehet-e álmok nélkül élni? Mégis minden pillanat új reményt hozhat, ahogy a virágok is újabb és újabb szirmokat bontanak a hervadtak után. Csak arra vigyázzon, hogy el ne veszítse azt az egyet, akiben igazán bízhat! Még akkor is, ha az távol van épp.

Vízöntő 01.21 – 02.18 A Hold ma az ön jegyébe lép: ezért alkalmas ez a nap az érzelmi alapú társulásra: randevúra, s nagy közös tervek kidolgozására. A döntés meghozatalában némileg az anyagi természetű megfontolások is döntőek lehetnek, habár nem ez az egyetlen érv a frigy mellett. Uralkodó bolygója kedvező konstellációjának hála, mégis inkább a ragaszkodást választja, mint a csapongást. Hiába: a szerelem is otthon a legjobb.

Halak 02.19 – 03.20 A Vénusz csillaga önt is fényesíti, minthogy az ön jegyében jár. Ezért szokatlanul kedves és engedékeny. Hiszen érzi, a legfontosabb a szeretet, és nem a visszavágás. A szerelmi életben mély, eddig sosem ismert érzéseket él át, ami jelentősen megváltoztatja társkapcsolatát. Még ha a házassága válságban lenne is, törekedni fog a megegyezésre. Egy peres ügyben amúgy is csak veszíthetne.

Forrás: blikk.hu