A Báli Tallózó (vagy ahogy a többség ismeri: Éjféli Újság) a 112 éves Gazdabálra 12 oldalon jelent meg. Az  éjfélkor megjelenő lap hasábjain az est főszereplői is megjelentek, illetve számos más érdekes írást is olvashatott a gazdabáli vendégsereg. Így például találhattak benne cikket a Gazdasági Egyesület éves tevékenységének összefoglalója, a szakosztályok beszámolója, készült interjú Labozár Antal zenésszel, Varga Tóth Bálinttal, aki minden évben egy verset ír az Éjféli Újságnak, illetve Horváth József dékánnal is a hódmezővásárhelyi Mezőgazdasági Kar óriási sikeréről.

Hagyományosan megszólalnak a Gazdabálra érkező személyek is. Többen első alkalommal vettek részt a rangos eseményen, de nagyon sokan voltak olyanok is a vendégek között, akik rutinos gazdabálozóknak számítanak.

Lázár Pál és felesége, Zsófia

Lázár Pál és  felesége, Lázárné Zsófia nyugdíjasok, tizenegyedik alkalommal vannak jelen a Gazdabálon. Minden alkalommal nagyon jól érezték magukat, a hangulatot, a zenét, az ételeket és a jó társaságot is kiemelték az élmények közül.

Kispálné Pál Andrea és családja

Kispálné Pál Andrea és Kispál Zsolt gazdasági családi vállalkozást vezetnek, két kislányukkal, Boglárkával és Zsanettel vesznek részt a bálon. Több éve részt vesznek ezen az eseményen. „Mindig nagyon jó a hangulat, színvonalas, szép helyen” – mondták.

A Rádió 7 és a promenad.hu szerkesztősége erre az alkalomra a Ginkgo Hotel egyik lakosztályába helyezte át a székhelyét. Ott készült az újság, amelyet a Szoliter Nyomda tett kézzel foghatóvá.

Égető Gyula cég- és szerkesztőségvezető, tulajdonos éjfélkor tiszteletpéldányokat adott át Benkő Zsoltnak, a Hódmezővásárhelyi Gazdasági Egyesület elnökének, Perényi Jánosnak, az egyesület ügyvezető elnökének, Hegedűs Zoltán alpolgármesternek, Tóth Rolandnak, a DIÓ 896 Kft. növényvédőszer-üzletág igazgatójának, Horváth Erikának, az ATEVSZOLG Zrt. hódmezővásrhelyi telepének vezetőjének, Lázár Pál torontálvásárhelyi vendégnek, Szél Istvánnak, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megyei elnökének, Huszár Lajosnak, a Gazdasági Egyesület tiszteletbeli elnökének, valamint Horti Lászlónak, Torontálvásárhely polgármesterének.

Az újságárus lányokat, Arany Edina és Sipter Veronika rádiós asszisztenseket, amint lehetett, megrohamozták a vásárlók, hogy mindenki magának tudhasson legalább egy példányt a sajtótörténeti dokumentumból.

ÉR.

Fotók: Szabó Viktor, Dudás Róbert, Jaszenovics Géza, n.j., Czabarka János