Kos

Borús gondolatai lehetnek, valami aggasztja. Most szüksége van a társaságra. Este, ha teheti, menjen szórakozni, mert érdekes ismeretségekre tehet szert. A szerelemben is szép órák várnak Önre. Estére a rosszkedv már a múlté!

Bika

Az Ön uralkodó bolygója jegyváltásra készül holnap. Ez azt eredményezi, hogy Ön, bár érzékenyebb lesz másoknál, elégedettebbé is válik a világgal és a többiekkel szemben. Hátránya, hogy hajlamos elhalasztani a kötelezettségeit.

Ikrek

A pénzügyek továbbra is nyomasztják. Vonja be kedvesét is ebbe a problémába, ketten jobb megoldásokat tudnak majd kitalálni. Érdekes híreket is hallhat ma.

Rák

Jobban át kellene gondolnia a céljait, a mai nap alkalmas erre. Nagyon sok mindent akar egyszerre, kapkod és türelmetlen. Ragaszkodjon egy tervéhez, és azt vigye végig következetesen! Ha így tesz, akkor sikerrel zárhatja a mai napot.

Oroszlán

Ma a pénzügyi dolgokat kellene sínre tennie. Ön hajlamos a meggondolatlan költekezésre, ezt most mindenképp el kellene kerülnie, különben a hónap végén komoly nehézségei lehetnek. El kellene gondolkodnia azon, honnan juthatna plusz bevételhez.

Szűz

Bőven lenne tennivalója, ám teljesen érthető, ha a fárasztó hét után inkább a lustálkodást választja. A természet közelsége feltölti energiával, ha az idő engedi, menjen kirándulni!

Mérleg

Nem szívesen maradna most otthon. Ha mégis ezt teszi, számíthat arra, hogy folyamatosan csörögni fog a telefonja. Fogadja el valamelyik meghívást, menjen szórakozni. Megérdemel egy kis kikapcsolódást!

Skorpió

Ma a környezetében élőkre kellene jobban figyelnie – a családtagokon túl, a szomszédaival is beszélgethetne kicsit a mindannyiukat érintő problémákról, a ház közös dolgairól, de Ön ne mondjon olyasmit, amivel megbánthatna valakit.

Nyilas

Úgy érezheti, egyensúlyba került a külvilággal és önmagával is. Ez alkalmat ad Önnek arra, hogy új mederbe terelje az életét. Különösen akkor, ha a régi utat már üresnek találja… A mai nap alkalmas arra, hogy végiggondolja, mi az, amin változtatni szeretne

Bak

A nagyobb beszerzéseket halassza inkább későbbre. Ez a nap csodálatosan alkalmas a lazításra. Használja ki az időt a pihenésre, és menjen uszodába. Délután egy fontos kérdést kell tisztáznia a családtagjaival.

Vízöntő

Ma még az Ön jegyében áll a szerelem bolygója. Áldozza tehát a szombatot az érzelmekre. Halmozza el kedvesét figyelmességgel, akár apró ajándékokkal is meglepheti. Legyen különleges ez az este!

Halak

A szerelem bolygója készülődik az Ön jegyébe. Bizonyára érzi is ezt, meghittségre, törődésre vágyik. Anyagi ügyeivel viszont bánjon nagyon óvatosan.

Forrás: astronet.hu