Kodácz Csengele, a Rádió 7 és a promenad.hu munkatársa külön köszöntette Hegedűs Zoltánt polgármesteri jogkörben eljáró alpolgármestert, Benkő Zsoltot, a Hódmezővásárhelyi Gazdasági Egyesület elnökét, valamint Égető Gyulát, a Rádió 7 és a promenád.hu szerkesztőségvezető tulajdonosát.

Benkő Zsolt bálelnök beszédében egy régi, családi fotó emlékét idézte fel a Gazdabál közönségének. Az idei bálra rengeteget készültek azért, hogy sikeres legyen ez az este. Perényi János főrendező, a Gazdasági Egyesület ügyvezető elnöke szintén köszöntötte a jelenlévőket, jó szórakozást kívánva.

Hegedűs Zoltán polgármesteri jogkörben eljáró alpolgármester hangsúlyozta a Gazdabál családias légkörét. Neki és hozzátartozóinak fix asztala van minden évben a Fekete Sasban. A tapasztalata az, hogy a mezőgazdászok közvetlen és nyitott emberek, és ez a hangulat vonzza ide a több száz embert, nemcsak helyi szinten, hanem külföldről is. 2018-ra kitűnő termést, és jó szórakozást kívánt a jelenlévőknek.

A nyitótáncot a Pavane Táncegyüttes mutatta be. Az est folyamán fellépett a Kankalin Néptáncegyüttes is. A jó hangulatról az Orosházi Hangulat Zenekar, Labozár Antal és zenekara, valamint a Wurlitzer Zenekar gondoskodott.

sk

Képek: Nagy Jenő, Dudás Róbert, Jaszenovics Géza, Szabó Viktor, É.G.