Kos 03.21 – 04.20 Ön nagyon határozott ma is, mint mindig, és minden ellenvélemény vagy felbukkanó nehézség ellenére is törekszik a céljai felé. Igaza van: van olyan nehézség, ami gát ugyan, de nem végleges akadály. A kemény kihívások legyőzése ráadásul növeli az erejét, és példaképpé teszi önt gyengébb idegzetű kollégái szemében. Csak így tovább, hiszen ön született vezéregyéniség.

Bika 04.21 – 05.20 Ha egy régi, rossz szokása már nem csak a környezetében élőket, de saját magát is bosszantja, akkor éppen itt az ideje annak, hogy végre megszabaduljon tőle. A mai napon a Hold az uralkodó bolygójával kerül fényszögbe. Ez a műtéti beavatkozásokat is jelző konstelláció kedvező lehetőséget teremt arra, hogy a bajoktól megszabaduljon. Lehet ez a dohányzás, vagy egy kellemetlen szemölcs, avagy rossz mandula.

Ikrek 05.21 – 06.21 Az egyik énje nyugalomra vágyna, de a másik fele nem engedi pihenni. Ön valóban tele van most jó tervekkel és energiája is bőven sok van ahhoz, hogy a terveit valóra válthassa. Azonban a másik énjének, vagy, ha úgy tetszik, a társának, avagy a gyermekeinek az igényét is figyelembe kell vennie. Hozzon ma egy bölcs kompromisszumos döntést, hogy minden igényt kielégíthessen.

Rák 06.22 – 07.22 Ne gondolja azt, hogy ellenségek veszik körül, de az igazat megvallva, most leginkább mégis csak önmagára számíthat. Meg kell győznie a kétkedőket is, ha igazán jó eredményt akar elérni. A jó hatása az önt érő erőteljes konstellációnak, hogy az összes jegyek közül talán a legegészségesebb lehet ezen a napon. Mégis, vagy tán éppen ezért, hajlamos lehet a túlzásokra. Ne legyen támadó, inkább támogató.

Oroszlán 07.23 – 08.23 Nyitottságának köszönhetően ismét felpezsdül ön körül a társasági élet. A Vénusszal kapcsolódó Napnak hála ismét a középpontban érezheti magát. Igaz, most nem a személye, hanem inkább a társa, szerelme, vagy éppen a munkája, vagy vállalkozása az, ami a figyelmet felkelti. Tovább öregbítheti a szakmai becsületét, és a cégéét is, ahol dolgozik. Komoly tárgyalásokra kerülhet ma sor.

Szűz 08.24 – 09.22 Szerencsés napja lehet ma: szakmai és magánéleti téren is jól alakulnak a dolgai. Igaz, lesznek, akik ellentmondanak önnek, sőt, mi több, néha még önmagával is ellentmondásba keveredhet. De az nem baj, ha nem feltétlenül tart ki az elhatározásai mellett. Csak a távlati céljait ne feledje el soha! Akkor, ha kisebb kitérők árán is, de mégis célhoz érhet. Ha nem ma, akkor majd holnap.

Mérleg 09.23 – 10.23 Biztos, hogy erről a szerelemről álmodozott? A mai napon mérlegre kerül a kapcsolata. A kiegyensúlyozottság önmagában még nem győzi meg. Többre, kalandra, elragadtatásra vágyik. Ám, aki ezt biztosítani tudná önnek, az nem feltétlenül az a megbízható típus. Kételyek közt hánykódik, és nem is igen tud még dönteni. Egyelőre nem is kell. Az idejét töltheti egy kis kalandozással is akár.

Skorpió 10.24 – 11.22 Annyi a dolga, hogy egy pillanatnyi pihenésre sem számíthat ma napközben. Ráadásul, nem elég, hogy rohannia kell, a Hold is éppen az ön jegyén halad át. Ezért minden döntését érzelmi alapon hozza meg. Ez a személyes ügyeit illetően valószínűleg helyes, de a munkájában nem szabadna, hogy túlságosan az érzései, pláne nem az ellenérzései vezessék. Ezért inkább hallgasson egy bölcsebb kollégájára!

Nyilas 11.23 – 12.21 A jegyében járó Mars agresszívebbé teszi, de ugyanakkor a szerencsésen az uralkodó bolygójával fényszögben Vénusz meglágyítja szélsőséges természetét. Bár szenvedélyes, de mégis türelmesebb és megértőbb, még a kellemetlen hírek sem hozzák ki igazán a sodrából. Ahhoz pedig önnek van a legnagyobb tehetsége, hogy ha meg is tud valami előnytelen dolgot a kedveséről, annak tudását gondosan eltitkolja előtte.

Bak 12.22 – 01.20 Ön az, aki a leginkább ellen tud állni azoknak a kórokozóknak, amik másokat olyan könnyedén döntenek le a lábukról. Ha náthás is lesz, biztos lehet benne, hogy gyorsan és teljes mértékben regenerálódik. Igaz ez az apróbb sérülésekre, vagy műtéti hegekre is. S mivel a mindent megváltoztató, gyorsan regeneráló Plútó és a stabilizáló Szaturnusz is önnel van, akár kész orvosi csodákra is képes lehet. Másokat is meggyógyíthat.

Vízöntő 01.21 – 02.18 Rengeteg ma is a munkahelyi feladata és a személyes elintéznivalója, ám a szükséges lendület és energia szerencsére most sem hiányzik önből. Csak attól kell óvakodnia, amitől mindig: nehogy túlságosan kapkodóvá váljon! Lehetséges, hogy valami végül elkerüli a figyelmét, vagy egy adatot nem vesz elég komolyan. A fontosabb döntésekbe ezért avasson be másokat is! Aki ellentmond, az lehet, hogy segít.

Halak 02.19 – 03.20 A megérzései nem hagyják cserben, ráadásul a szerencse is ön mellé szegődik mostantól. Uralkodó bolygóját a kisebbik szerencsecsillag közelíti, ami segíti önt abban, hogy a kissé összekuszálódott emberi kapcsolatait rendezze. A Vénusz másik jótékony hatása, hogy önt is vonzóbbá teszi a többiek szemében. Ezt kihasználva most baráti kapcsolatokat köthet. A figyelme a külföld, a külföldiek felé terelődhet.

Forrás: blikk.hu